Изкривени и подути пръсти? Нетърпима болка? – има елементарно средство!

Деформираните кости и стави на ръцете или краката са истинско мъчение за хората, особено при носене на тесни обувки. Причините за това могат да бъдат различни – наследствен фактор, дълго носене на неудобни обувки, както и нарушение на солевия метаболизъм (отлагане на соли на пикочната киселина в ставите).

[ad id=“225664″]

Разбира се, за да установите причината трябва да отидете на лекар, който ще направи оценка на ситуацията и ще ви предпише необходимото лечение. А за да облекчите болките и да намалите видимите последици от заболяването, може да прилагате следната лесна рецепта.

[ad id=“263680″]

В 10 милилитра йодна тинктура поставете 5 таблетки аспирин и разбъркайте добре. Намажете с течността болните части, обуйте чорапи или поставете ръкавици за да загреете мястото. Останете така през цялата нощ. Продължете лечението 2 седмици подред всяка вечер. След това направете пауза от 1 месец.

[ad id=“236999″]

За най-добър резултат е необходимо да направите 4 такива цикъла на лечение. Ще имате видимо подобрение на състоянието, а болките ще изчезнат напълно.

Източник: mall359.com


image0 (9K)