Изкоренени дървета по горския път над Аязмото, сякаш танкове са отстъпвали бягайки

В рубриката „изпрати новина’ на ЗАРАТА получихме снимки с коментар на жена от Стара Загора, подписала се с името Ванина Койчева. На фотографиите се виждат грубо изкоренени дървета в гората, северно от парк Аязмото.

[ad id=“226585″]

Ето какво е написала нашата читателка:

„Здравейте, от Стара Загора съм и много ме заболя,когато видях вандалщината на някого минал като торнадо по един горски път северно от „Аязмото“.Обичам да се разхождам в околностите на Стара Загора,правя го редовно и направо полудях,като видях какво се е случило по познатия ми горски път.Тези пътища са правени от електрификация и от горското. Тръгнах нагоре от пътя при „Съборената кюприя’,над „Загорка“.Още в самото начало на черния път видях изкоренени дръвчета и храсти. Сякаш някой е изтървал управлението и се е лашкал с возилото си в ляво и в дясно.Обелени кори на дръвчетата,други натиснати,трети направо изкоренени като след мощно торнадо.Най-напред помислих,че горските или ЕВН са разширявали пътя ама направеното направо е нелогично.Продължих нагоре и реших да снимам,защото освен средногорските храсти имаше изкоренени и борове.

И нали ви казвам-направено е без сметка!Всичко което е съборено е изгоряло от слънцето и пътят изглежда като след война като че ли танкове са минали бягайки. И това не е бил заблуден шофьор,защото имаше изкоренени дървета метнати отстрани които не са извадени от мястото им. Не беше и само на едно място, а на 7-800 м. по целия път!Циганите режат от другата страна към Дъбрава,а от тази някой яко е вандалствал. Какво да кажа,нямам думи!!!
Благодря на Зарата,че отразява сигналите на гражданите!“


image0 (9K)