Изключителна новина за принц Уилям и херцогиня Кейт

Британските медии съобщиха изключителна новина за принц Уилям и херцогиня Кейт.  След като беше обявено публично, че херцогинята е бременна, британците започнаха да правят залози какъв ще е полът на бебето.
Обаче нито едно от наддаванията няма да се окаже вярно. Изненадваща новина е причината – херцогиня Кейт е бременна с близнаци. Рано е още да се каже какъв ще бъде полът на двете бебета, но и това ще се случи по-късно.

[ad id=“225664″]

Залозите в Обединеното кралство придобиват нов вид от днес. В Западна Европа е напълно нормално семействата имат 3 и повече деца. Кралица Елизабет Втора е родила 4 деца – принц Чарлз, принцеса Анна, принц Едуард и принц Андрю. Ако драмата не беше влязла в живота на принцеса Даяна, двамата с Чарлз щяха да имат поне още едно дете.
Самата херцогиня Кейт има по-малка сестра и по-малък брат – Пипа Мидълтън и Джеймс Мидълтън. Така, че да се увеличи младото британско кралско семейство с още две деца, е напълно нормално. Един бърз поглед към останалите семейства със синя кръв показва, че и там трите и повече деца са нещо напълно нормално. Три са децата в испанското, монакското и шведското семейство. Българското царско семейство също е с  5 деца – княз Кардам, княз Кирил, княз Кубрат, княз Константин-Асен и княгиня Калина.

Източник: blitz.bg


image0 (9K)