Издирват шофьор, блъснал дете и избягал. Бащата е записал част от номера на колата

Дете е било блъснато вчера на едно от най-опасните места във Варна около училище „Св. Климент Охридски“. Варненецът Мартин Пенчев издирва водача на колата, която е блъснала сина му вчера до училището, пише „Петел“.

[ad id=“226585″]

След удара шофьорът на другия автомобил е избягал от мястото, а синът на Мартин е откаран с рана на главата. Впоследствие от КАТ обяснили на Мартин, че не могат да открият колата, която е блъснала сина му, защото липсвали последните два символа от номера.

[ad id=“236999″]

Ето какво написа в личния си фейсбук Мартин Пенчев:

„Във вторник около 11 часа на ул.“Свети Климент“, до училище „Климент Охридски“, синът ми е бил блъснат от малък модел в тъмен цвят (черен или тъмно син), който е избягал. Номерът му е СА 2806 .. (последните букви не са ясни). В болницата сме. Дани е в съзнание, изглежда добре но има голяма цицина на главата. Надяваме се да няма други последствия. Моля за помощ, за да намерим този шофьор! Оказа се, че колата не е била БМВ, както първоначално мислели, а азиатски седан – „Киа“, „Деу“ или подобна, твърди Пенчев. Шофьор на БМВ всъщност е спрял да помогне. На цвят тъмно червена, бордо или някакъв подобен ярък цвят. Не е сив, бял или черен. Човекът с БМВ-то го намерихме. Той бил спрял да помогне. Номерът остава същия СА 2806.., заявява Пенчев. От КАТ дойдоха. Според тях: не можели да открият колата, защото липсвали последните два символа от номера. Не била тази, за която си мислели. Обадили й се и тя казала, че пътува за Германия…”


image0 (9K)