Изгониха ли Валери Симеонов от властта?

През последните дни се случват интересни неща във властта, които обаче се пазят в тайна от обществото. Вицепремиера Валери Симеонов се е покрил и никой не го знае къде е.

[ad id=“263680″]

..

За същия се заговори покрай фейсбук публикациите на синът му Даниел, от които хората останаха с впечатление,че министъра не e простил на сина си. От свои източници Зарата научи, че  вицепремиерът де факто е аут от властта. Същия не се появи и на консултативния съвет при президента Радев. Няма информация Симеонов да е командирован в чужбина. Още по- странното е, че вчера бе погрбението на водещия от СКАТ Иван Григоров, но Симеонов не е забелязан да отдаде последна почит един от първите говорители в СКАТ.

[ad id=“218548″]

..

Наши източници ни довериха и най-скандалната информация и тя е, че от официалния сайт на министерски съвет е свалена снимката и биографичната справка на Симеонов. Проверка в сайта на министерски съвет, към 22 часа на 10.01. показа, че това наистина е така. По всичко личи, че Симеонов е аут от властта и поради факта, че не участва в правителствени мероприятия и е държан в пълна изолация. За изхвърлянето му от властта загатна и неговия кумец Волен Сидеров в медийните си изяви, в които открито нападна Симеонов.

[ad id=“263680″]

..

Възможно е това да е ход, с който да се покаже на Европа, че националистите не участват във властта. Възможно е и главата на Валери Симеонов да е поднесена на тепсия на Ахмед Доган срещу неговата мълчалива подкрепа за правителството. Доган е отмъстителен и не е забравил ритането на турската бабичка, край границата. Той не предава избирателите си.


image0 (9K)