Изглежда на сърфиста Дон Жуан във Фермата хич не му пука, че две жени може да се избият за него

Последните любовни отношения във Фермата: Нов свят, ако и да не са чак толкова сериозни, доста повишиха градусите на напрежението между две жени, които явно се борят за сърцето на един и същи мъж.

Вечно усмихнатият, мускулест Сами е притегателна фигура за маникюристката Силвия, която все пак е свободна, както и той. Но не точно така стоят нещата при детската учителка Маргарита – майка на двама сина и техния баща.

В началото закачки и прегръдки гледахме между Сами и Маргото. А нейното противене беше чисто театрално.

Сега при Сами спи Силвия и там се случват същите работи. Маникюристката от своя страна, публично се хвали с целувките и ласките, които си разменят. Близостта им обаче е непоносима за Маргарита, която явно също има чувства към мускулестия мъжага с египетско потекло.

„Когато падна стената между стопанствата на бедните и богатите, Сами се интересуваше от мен, беше му приятно да си говорим. В момента, в който го удари хормона със Силвия, спряхме да общуваме. Не знам как да го определя това…“, не крие обидата си Маргарита, а ревността я кара да се заяжда с маникюристката.

Чисто с мъжка солидарност, останалите мъже се забавляват със създалите се отношения. Единствено психологът на Фермата Митко Калайджиев се опитва да притисне Сами:

„Ти не влагаш нищо сериозно, просто си гледаш кефа. Яко ти е да си цъкаш с женички, но това може да ти изиграе лоша шега“, категоричен е младият бизнесмен. „Виждаш какво става, можеш да нараниш другия. Ако Силвия се влюби…“

На Сами обаче изглежда никак не му пука, съвсем в стил Дон Жуан той отговори: „Не всеки флирт трябва да премине в нещо супер сериозно. Спирачката трябва да се дръпне, когато е свършена работата“, лукаво се измъкна той от отговорност.


image0 (9K)