Извънредно! Иван Ласкин в болница още след първия ден на „Фермата“

Неочакван обрат за звездния участник в хитовото риалити „Фермата“ Иван Ласкин настъпи още във втория епизод на шоуто. На фона на заявката на актьора, че влиза в суровия сезон 3 добре подготвен със знанията си за природата, той се оказа най-неиздържливия участник.

Малко след старта на предаването Ласкин, който още с влизането си показа, че хич не му се работи, се е почувствал зле и и екипът на „Фермата“ веднага е потърсил медицинска помощ.

„Може да е от обезводняване, високо кръвно, а освен това го ужили и оса“, коментираха в предаването водещите Иван и Андрей. След медицинската консултация лекарите са преценили, че трябва да задържат актьора в болница, за да се уверят, че всичко с него ще е наред.

[ad id=“236993″]

От свои източници БЛИЦ научи, че освен високо кръвно, Ласкин има и стомашно-чревни проблеми, на които трябва да обърне специално внимание. Според медиците Иван доста се е надценил във възможностите си да оцелее сред природата, въпреки че твърди, че като ловец може да се справи с всичко екстремно.

[ad id=“225664″]

Както вече стана ясно, новият сезон на „Фермата“ – „Ново начало“, е най-суровият от досегашните. С влизането си участниците установиха, че ферма всъщност няма, липсва подслон, ток, баня, а за да се сдобият с всички тези неща, играчите трябва да ги изградят сами. Най-вероятно Ласкин, който сам призна още при влизането си, че е качил доста килограми и прилича на Митьо Пищова, не е в достатъчно пъргава форма, за да се справи с полевите условия. Предстои да разберем дали здравословното състояние на актьора ще му позволи да продължи в играта.


image0 (9K)