Извергът от Сотиря и друг път посягал на деца

Късно вечерта на 15 август в областната болница на Сливен е извършена аутопсия на убитата и изнасилена 7-годишна Криси.   На място в болницата е бил и следовател. Аутопсията е извършена от д-р Тома Чаушев, съобщава Sliveninfo.

Както ЗАРАТА съобщи, 7-годишното момиченце е изнасилено и пребито до смърт в сливенското село Сотиря.   Детето е намерено в края на селото, на метри от дома си, в изключително тежко състояние около 15 ч. в четвъртък. Откарано е в болница, но медиците не успели да спасят живота му.

За престъплението ще бъде обвинен заловеният вече 21-годишният Мартин Трифонов.   Неговото семейство и това на жертвата живеят в съседни къщи. От полицията засега опровергават слуха, че мъжът е наркозависим.  И друг път обаче е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове.

Според местните жители заподозреният за убийството на детето вече е изтрил профила си във Фейсбук.

Жертвата живеела с баба си и дядо си, тъй като майка й работела на морето, разказват още жители на Сотиря.

“21-годишният Мартин Трифонов в момента е на преглед в сливенската болница. Оказал е съпротива. Доста време го преследваха колегите”, съобщи около 15 чака на 16 август  главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

“Потвърждаваме, че мъжът е извършител на тежкото престъпление. Предстои да го докажем и с експертизи“, каза още той.


image0 (9K)