Избираме лятна количка за бебето

Лятото е времето на дългите разходки, забавленията на открито и изпълнените с много слънце дни. Майките с деца очакват с нетърпение този сезон, когато времето е топло, а възможностите за развлечение многобройни.

За да бъде времето навън с бебето пълноценно, са необходими пособия като летни колички, които да са оборудвани и с релевантните детски аксесоари. По възможност е добре да бъдат сгъваеми, за да се събират лесно и в колата.

Защо ни е необходима лятна количка

Въпреки че този продукт е целогодишно необходим, потребността от него е особено голяма когато времето се затопли. С него си осигуряваме удобства и мобилност, а същевременно даваме на бебето комфорт по време на разходка и сън. Днес могат да се открият различни марки бебешки колички, които се продават и на сносни цени.

При избора им е нужно да се обърне специално внимание на редица важни характеристики, като:

 Регулируема облегалка;
 Степенка за крачетата;
 Вътрешно пространство;
 Маневреност на колелата;
 Възможност за въртене на седалката по и обратно на посоката на движение;
 Широчина на сенника;
Компактно сгъване;
Лекота;
Наличие на аксесоари като сенник, поставка за чаша, комарник, дъждобран и други;
Цена и марка.

Важен е и дизайнът на лятната количка. Той трябва да подхожда на пола на детето, както и да допада и на самите нас – родителите. В онлайн магазин Raya Toys ще откриете много изгодни и разнообразни предложения, които ще Ви помогнат в отглеждането на новороденото и детето.

Какви видове има

Както и всички останали бебешки стоки, така и при летните колички се наблюдава огромен асортимент от модели и марки. Това прави изборът им едновременно труден и лесен, тъй като се налага да се спрем на едно единствено решение, на което да заложим на 100%. В Raya Toys ще откриете предложения на утвърдени марки, като Cangaroo, Chicco, Cybex, Hauck и Lorelli, както и превозни средства за деца от следния вид:

Класически модели;
Модулни;
Триколки;
За близнаци и др.

Подготовката за летния сезон включва набавянето на редица пособия, които имат решаваща роля за спокойното и приятно отглеждане на детето от неговото раждане до тръгването му на градина и по-нататък. Доверете се на Raya Toys и поръчайте качествени детски стоки на супер цени.

Кои са задължителните функционалности

Най-важното нещо за една лятна количка, е тя да бъде маневрена, лека и удобна за използване. Наличието на допълнителни екстри за още по-голямо удобство, като лесно регулиране на облегалката, голям багажник и гуми за всякакви терени; ще допринесат още повече за приятното използване на детското превозно средство.

Автор: Инна Георгиева

Hera.bg

 


image0 (9K)