Избери инструмент и открий как се представяш в любовта

Чудите ли се какви сте, когато се влюбите? Забавен тест разкрива тайната, а вие с лекота можете да откриете какъв характер сте в любовен план. Представете си, че сте част от оркестър и имате възможност да заемете мястото на един от музикантите.

[ad id=“225664″]

Кой е вашият избор?

1. Цигулка

2. Контрабас

3. Тромпет

4. Флейта

Кой инструмент избрахте?

Музикалните инструменти всъщност са представителите на противоположния пол. Така че избирайки даден инструмент, вие показвате какви сте в любовта.

[ad id=“263680″]

Ето ги и резултатите от този забавен тест:

1. Цигулка

Цигулката е инструмент, който изисква нежни докосвания с върховете на пръстите и деликатни движения с лъка. Вие смятате, че притежавате отлични умения и усет как да откриете какво се харесва на вашия партньор.

2. Контрабас

Наистина не е лесно да застанете зад толкова мощен инструмент, какъвто е контрабасът. Това изисква реална сила. Вашата тайна при правенето на любов е, че знаете как да накарате половинката си да следва вашите желания и имате пълен контрол над ситуацията.

3. Тромпет

Устните са вашето най-силно оръжие. Независимо от това дали шепнете любовни думи на ухото на партньора си или с устните го изследвате, вие сте истински талант.

4. Флейта

Необходимо е невероятно търпение и много знания, за да се овладее този инструмент, а вие притежавате точно тези качества. Имате достатъчно търпение, за да спечелите лицето, което желаете. Вашата упоритост е и вашето най-силно оръжие.

Източник: Жена на върха http://www.woman-onthe-top.net/


image0 (9K)