Иво Иванов се завръща във Верея за гостуването на Дунав

Футболистът на Верея Станислав Маламов ще пропусне гостуването на Дунав след като получи контузия срещу Лудогорец. Мачът от 22 – я кръг на Първа лига е днес от 12,15 часа на стадиона в Русе.

Маламов  се появи в игра на Трейс Арена след почивката, но остана на терена  27 минути и поиска смяна. Той бе заменен от Бедри Рюстемов, който се очаква да започне титуляр срещу русенци за сметка на хърватина Ризванович.
Рюстемов  ще действа на предни позиции подпомаган от Доброволски. Защитникът Иво Иванов се завръща в състава и ще изведе съотборниците ди с капитанската лента. Той заменя Денис Василиев.

Извън групата ще останат украинецът  Денис Василиев и грузинецът Шота Гвазава, които попадат в квотата на футболистите извън ЕС. Във Верея разполагат с петима играчи, а на терена едновременно могат да бъдат само трима от тях.
От старозагорския клуб обявиха, че документите на украинският треньор Олександър Севидов вече са наред и той официално ще може да ръководи Верея.

Спортния директор Николай Демирев коментира, че причината Севидов да не бъде регистриран навреме като старши треньор е нещастно стечение на обстоятелствата и проблем с неговия лиценз няма.

Както е известно клубът беше глобен с 10 бона, след като Севидов нямаше необходимите документи да седи на скамейката срещу Лудогорец. Въпреки , че в тимовия лист като старши – треньор беше записан Иван Вутов, от БФС наложиха солената глоба, която ще утежни допълните финансовото положение на Верея което и без това е тежко.


image0 (9K)