Иво Захариев се ожени тайно

Актьорът Ивайло Захариев и новата му половинка Станислава се ожениха тайно.

Двамата са сключили църковен брак в присъствието на двама свои приятели, които влезли в ролята на кръстници. На венчавката били и децата на младоженците от предишните им връзки – 3-годишната Никол на Станислава и Филип и Дамян от брака на Ивайло с Миряна.

Церемонията била съвсем непринудена и спонтанна. За сватбен тоалет Стани избрала червена рокля, като облякла и щерка си в подобни тонове. Захариев пък се спрял на бяла спортно-елегантна тениска, избирайки за синовете си също бели блузки.

Двойката се сгоди на 20 септември по време на постановката на Захариев „Поручик Бенц“ в Пчеларево. Тогава актьорът изненадващо извади годежен пръстен и поиска ръката на нищо неподозиращата Стани.

Явно влюбените са нямали търпение да станат законно семейство и само два дни по-късно са организирали малка романтична венчавка.

Ивайло Захариев бе женен повече от 5 години за Миряна. Двамата се разделиха преди по-малко от 2 години, като причините към момента не са известни. Иво и Станислава се запознават случайно по време на снимките към бебеносещия календар на Стани.

 


image0 (9K)