Иван Цветанов е новият директор на ДЮШ на Берое

Иван Цветанов поема школата на Берое и е новият директор на Академията. До този момент той бе в щаба на Димитър Димитров като анализатор в представителния отбор на клуба.

Иван Цветанов е на 52 г., роден в Бургас. В своята кариера като треньор е бил начело на Черноморец, Нафтекс, Поморие и Несебър. Преди да започне своята работа в Берое той бе директор на ДЮШ в Ботев (Пловдив).

„Бегло съм запознат с качествата на треньорите. Може би в следващите 6 месеца ще се запозная по-детайлно с тях.Основната цел на школата под мое ръководство ще бъде отборите да играят футбол. Ще се промени начина на работа и тя ще бъде насочена изключително към изграждането на индивидуалните качества на футболистите. Резултатът от дадения мач няма да бъде най-важното нещо, което не значи, че ние не трябва да преследваме победата на всяка цена“, каза Цветанов пред сайта на Берое.
Новият директор обяви, че първо ще се запознае по-детайлно с работата преди да предприеме структурни промени в Академията. „Така или иначе ще има такива. Може би ще се сложи край на това един треньор да взема една група и да ги води от най-малки до най-големи. ”, допълни още Иван Цветанов.


image0 (9K)