Иван Саздов, мотоклуб „Джентълмен“: България не е имала премиер като Борисов!

„В България има място за всички, стига да няма агресия, омраза и завист. Това пропагандираме ние – „Не на агресията“. Всичко може да се реши нормално, по приятелски.“ Това обяви Иван Саздов, президент на мотоклуб „Джентълмен“, в ефира на Канал 3. на откриването на Мотосезон 2018.

[ad id=“225664″]

Той коментира и действията на министър-председателя Бойко Борисов и по-точно решението на правителството да не гони руски дипломати от България.

„Може да прозвучи банално, но България не е имала такъв премиер досега. Изключително позитивен, умерен и със страшна мисъл за доброто на България. Няма такъв и в скоро време едва ли ще има друг. Защото той винаги се е съобразявал с волята на хората и прави така, че ние да не се мразим, с когото и да е било. Фенове сме на Европейския съюз и спазваме европейските правила, но въпреки това той запазва достатъчно добър неутралитет“, обяви Саздов.

Той обеща и да спомогне за намаляването на убийствата по пътищата.

[ad id=“263680″]

„Ако се запознаете със статистиката, ще видите, че караме организирано и почти няма жертви, когато караме ние. Ние точно към това апелираме и затова девизът ни е „Не на агресията“, допълни президентът на мотоклуб „Джентълмен”.

Връщайки се на темата за премиера той отново даде висока оценка за него. Всъщност Саздов бе сред хората, които преди години издигнаха Борисов за кмет на София.

[ad id=“238430″]

„Никой не е предполагал, че той ще постигне това – да обедини Европа, поне в тези 6 месеца“, допълни Иван Саздов.


image0 (9K)