Иван Ласкин е починал поради лекарска грешка?

Александра Сърчаджиева разполага със снимки и данни, които пораждат куп въпроси около смъртта на съпруга й Иван Ласкин. Това е обявил близък на актьора пред „Уикенд“.

Трябва й още времне да се съвземе и тогава ще предприеме мерки срещу лекарите и болницата, които не успяха да се погрижат добре за Иван. Има голяма интрига – може да са го уморили, докато е лежал под медицински надзор?!“, е коментирал пред изданието близкият на Ласкин.

Негови приятели твърдят, че при кончината му – цялото му тяло било в язвени рани и белези. Кожата на 48-годишния мъж изглеждала толкова смущаващо, че нямало как да бъде положен в открит ковчег.

Подобни драстични увреждания не се получават при пациенти с диагнозата на Иван, смятат негови близки. Те твърдят, че през 2018-а година черният му дроб е функционирал наполовина. Така той е можел да живее още години наред, а междувременно да му се намери донор.

Не било изключено вдовицата на Ласкин да поиска скоро ексхумация на тялото му, пише „Уикенд“. Когато мъжът й починал Сашка била в тотален шок и не се сетила да настоява за аутопсия, но сега възприела идеята.


image0 (9K)