Ивана опроверга слуховете, че подготвя сватба

След слуховете, които плъзнаха из медийното пространство, че Ивана подготвя сватба, самата тя ги опроверга. Изпълнителката заяви, че няма да се жени и снимката с пръстен, която е качила в личния си профил във Фейсбук не е това, което изглежда.

[ad id=“225664″]

В интервю тя споделя, че пръстенът е подарък от дъщеря ѝ и го носи повече от 10 години. Певицата от Пайнер казва още, че е снимала много клипове с въпросното бижу, ходила е на множество събития с него и пръстенът изобщо не е нов, камо ли годежен.

Ивана казва още, че спекулациите относно предстоящия брак са предизвикали в нея силен смях. Всъщност, мъжката ръка на снимката е на неин близък приятел.

[ad id=“236999″]

Певицата изненада с кадрите последователите си и я публикува на празника на влюбените – Свети Валентин. „Няма мъж до мен“, споделя още Ивана и казва, че е решила да качи снимката, тъй като много държи на човека хванал ръката ѝ, а символиката на 14 февруари е именно да се обичаме.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ има много приятели, с които може да бъде засечена доста често, но все още не е открила мъжа на сърцето си. В събота вечер, Ивана отпразнува рождения ден на дъщеря си Теодора в един от най-луксозните ресторанти, близо до Пловдив.


image0 (9K)