Ивайла Бакалова обзаведе със силиконови прелести 16-годишната си щерка

Рая вече разхожда набъбнал силиконов бюст, пише Lupa.bg, потвърдено от ЗАРАТА. Само допреди няколко месеца момичето бе плоско, но „грешката” вече е поправена.

Последните фотоси на Рая го доказват. На кадър по бански ясно си личат прелестите й.

Дори майка й още да не е ползвала услугите на пластични хирурзи и често е без грим, то дъщеря й от сега залита по модата със силикона. Иначе е висока, стройна, слаба, но… без бюст. Е това вече е поправено. На 1 август момичето навърши точно 16 години, а интервенцията е направена преди няколко месеца.

Рая е дъщеря на бизнесмена Румен Гайтански – Вълка – един от най-богатите столични предприемачи. И разбира се таткото не може да откаже нищо на наследницата си, също като майка й. Така със съгласието на родителите си, малката се е обзавела с импланти. Причината – още е непълнолетна и се изиска разрешение от родителите. Операцията е извършена при опитни хирурзи в чужбина.

Едва на 16 години, Рая има всички данни за манекенка. Момичето често пуска селфита в социалните мрежи, от които е очевидно, че има усет към позирането, но по-скоро иска да е актриса.

Тийнейджърката посещаваше едно от най-скъпите и елитни училища в Дубай, където живееше с майка си. В началото животът в азиатската страна бе харесал на Рая, но с времето големите разстояния, които трябвало да изминава, за да отиде на училище, започнали да й тежат. Но от година се премести в колеж в Лондон и живее на пансион.


image0 (9K)