Зоран Заев с вила на Халкидики, струвала само 100 000 евро

Македонският премиер е собственик на триетажна къща и често посещава Гърция

[ad id=“263680″]

Македонският премиер Зоран Заев притежава триетажна вила в курорта Неа Мудания на Халкидическия полуостров в Северна Гърция. Това съобщава гръцкото издание Нюз.ин, като се позовава на македонски медии, пише Епицентър.бг.

Заев е собственик на триетажна къща и често посещава Гърция, където приема и много гости във вилата си, отбелязва изданието. Политици от Косово и Скопие, а също и бизнесмени са сред избраните гости на Зоран Заев.

Според македонския сайт „Прес24″ всяко лято Заев се наслаждавал на удобствата и прекрасната гледка от вилата си. Това е вила с изумителна гледка към морето и с голям двор от около 300 кв. м, се казва публикацията на сайта.

[ad id=“218001“]

Изданието твърди, че вилата, която е на морския бряг, е струвала 100 хиляди евро. Гръцки брокерски агенции смятат, че реалната стойност на имота е много по-голяма, от тази, платена от Заев.

Предполага се, че такава къща в този район на първа линия до морето не може да бъде намерена на цена под 300 хиляди евро. От документите ставало ясно, че първи братовчеди на Зоран Заев са купили къщата в края на 2012 г.

 


image0 (9K)