Зодия Телец – астрологичен хороскоп за месец август

На 1 август изпълнявате с много усилия служебните си задачи, защото се чувствате напрегнати и изморени. Не се поддавайте на ласкателствата на вашите близки, които искат да обиколите магазините.

[ad id=“225664″]

На 2 август позволете на разума си да ви направлява и успехът ще бъде с вас. Проявете  творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на текущи служебни задачи.

На 3 август ви предстои натоварен и изпълнен с напрежение ден, заради който може да промените плановете си. Ако се занимавате с търговия, приходите ще ви зарадват, но не и ако сте алчни и приемете стоки без сертификат за произход, само защото са на изгодна цена. От нищото ще си заслужите акта.

На 4 август планирайте внимателно разходите си в този почивен ден, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги.

На 5 август, в почивния ден, няма да липсват неприятели, които досаждат на вашите колеги, за да измъкнат информация за работата ви. Задълбочете се в задълженията си и не допускайте странична намеса.

[ad id=“263680″]

На 6 август се тревожите заради странното и обидно поведение на ваш колега, който отказва да се съобрази с новите правила на работното място, въпреки че те са причината да увеличите ефективността на вашия труд.

На 7 август стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задачи. Деловите запознанства са нова възможност да разширите вашата дейност и зад граница.

На 8 август ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения. Приемете с благодарност подкрепата им. Вашите постижения ще ги зарадват.

На 9 август денят може да ви донесе разочарования и страдания заради безпричинната агресия на ваши роднини, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви.

На 10 август сте прекалено емоционални. Отменете планираното пътуване. На работното място проведете разяснителни разговори с вашите колеги и с ръководството за новата си работа.

На 11 август денят е почивен, но е подходящ да се преместите на нова работа, а заплащането е съгласно вашите мечти. Полученото признание изисква да се доказвате постоянно пред новия си работодател.

[ad id=“236993″]

На 12 август денят е почивен, но планирайте работата си така, че да не надхвърля вашите възможности. Резултатите са удовлетворяващи въпреки напрежението на работното място. Радвате се и на колегиална подкрепа.

На 13 август сте доволни от работата си и ще получите похвала от вашите колеги, която не бива да отприщва желанието ви да прекалите с претенциите си към тях. Спестете си финансовите загуби.

На 14 август се предпазвайте от прибързаност и грешки, които ви бавят при изпълнение на планираните задачи. Чувствате се безпомощни и потиснати заради конфликти между ваши колеги.

На 15 август очаквайте новина за приходи, които ще озлобят вашите приятели. Прекалено натоварени сте с работа, а вашите колеги трудно издържат на напрежението. Следобед ще ви оставят сами да приключите с планираните задачи.

На 16 август е от огромно значение какво впечатление ще оставите в околните. Интересни запознанства ще ви накарат да забравите за проблемите си и да отхвърлите задачите си.

На 17 август обърнете внимание на близките си и не проявявайте егоизма си сутринта. Не е редно
работата да е винаги от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в отношенията. Срещите и разговорите ви са градивни и ви носят удовлетворение.

На 18 август, в почивния ден, вземете важни делови решения. Запознанствата в този ден са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Успехът ви е сигурен. Не бъдете скъперници.

[ad id=“218001″]

На 19 август бъдете внимателни при работа с документи в този почивен ден, ако се налага да ги прегледате спешно. Новина за успех, който сте постигнали, ще ви помогне да отхвърлите деловите си задачи. Няма да ви липсват делови запознанства.

На 20 август не забравяйте да отидете на уговорената среща за финансиране на малък бизнес на
ваши близки. Помогнете им със съвети, но без да им давате заем, защото ще ги превърнете във ваши врагове, а парите може и да не си получите обратно.

На 21 август необмислени решения и импулсивни постъпки ще са причина за неочаквани обрати в личните ви отношения. Бъдете предпазливи и най-вече толерантни към вашите близки в празничния ден.

На 22 август сте готови на рисковани действия, за да си извоювате нова позиция на работното място. Във ваша полза е преди това да прецените дали промяната си заслужава и дали няма да съжалявате. Не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа.

На 23 август ви очакват непланирани служебни промени. Ще се разочаровате от отношенията на
ваши близки, които не знаят какво точно искат, но все вие сте виновните за провалите им.

На 24 август не сте склонни да се срещате с непознати хора, които са обсебили съзнанието на ваши приятели и ги убеждават да се включат в религиозно движение, което ви притеснява. Откажете тази среща.  Не пътувайте.

На 25 август денят е почивен, а задълженията ви обичайно са повече от очакваното. Въпреки че сте напрегнати и притеснени ви доставя удоволствие да се доказвате като знаещи и можещи пред вашите колеги.

На 26 август, дори и в почивния ден сте се устремили да преодолеете проблемите на вашето работно място. Бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате дейността си, ако бизнесът е ваш. Няма да срещнете подкрепата на вашите роднини.

На 27 август денят е изпълнен със срещи и нямате време за губене. Завършете започнатите задачи и се включете в нов проект, който ви привлича с обещание за нови възможности за себеизява.

На 28 август ще настъпи обрат в отношенията ви с околните. Професионалните ви задължения изискват да сте уверени във възможностите си. Не се съгласявайте да давате заем на ваши приятели, защото ще загубите парите си.

На 29 август сте напрегнати. Смекчете тона. Днес е във ваша полза да извлечете информация от колеги и приятели, която ви е необходима в делови план.

На 30 август денят е благоприятен за творчество, което ще ви създаде добро настроение като компенсация за неочакваните лични проблеми, изникнали в този ден.

На 31 август сте обзети от желание да постигнете целите си. Това ще доведе до противоречие с вашия вътрешен свят, който се противи на прибързаните решения, но ще намерите компромиса следобед и ще се успокоите.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)