Зодия Телец – астрологичен хороскоп за месец септември

На 1 септември имате възможност в почивния ден да увеличите приходите си, въпреки че няма да е ви е лесно и някои от вас ще се откажат. Не се претоварвайте с непланирана допълнителна работа. Ограничете разговорите си с вашите колеги. Разсейвате се и ще допуснете грешки в работата си.

[ad id=“225664″]

На 2 септември, в почивния си ден, сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със съмнения. Причината е породена от разочарованието, което изживявате, и от нежеланието на вашите колеги и
партньори да приемат сериозно идеите ви, с което ви обиждат.

На 3 септември се заемете с новите си задачи. Не ви съветвам да обсъждате възможности и предложения за смяна на работата. Тежите на мястото си и ще допуснете грешка, тръгнете ли към промяна.

На 4 септември ви очаква главоломен успех, ако не се провалите сами с прибързаност и рисковани действия. Работата няма да ви затрудни. Очаквате големи приходи, но ще останете разочарования.

На 5 септември разрешете деловите проблеми, които ви блокират. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласа на интуицията си. Деловите разговори са ползотворни. Срещите ви няма да са малко, но бъдете предпазливи и ги преценявайте добре, без замъгляваща разума ви еуфория.

На 6 септември денят е празничен, но и не е подходящ за усилна работа. Трудностите няма да са малко, но нека не ви при-тесняват, защото сте способни да се справите и без странична помощ. Повярвайте в силите и знанията си.

[ad id=“263680″]

На 7 септември имате шанс да хармонизирате семейните си отношения. Разрешете всички възникнали проблеми в семейството и на работното си място, като действате с такт, търпение и внимателно поднасяте критичните си забележки.

На 8 септември очаквайте промени, които ще повлияват живота ви не само в този почивен ден, но и до края на другата седмица. Свързани са с работата ви, но задължително ще окажат положително влияние и върху личния ви живот.

На 9 септември, в почивния ден, не се захващайте с нови задачи, дори и в дома си. Нужна ви е помощ, но може да не я получите. Не са изключени измами. Бъдете внимателни при провеждане на
лични и делови разговори, за да си спестите разочарованията.

На 10 септември очаквайте добри приходи, ако се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите.

На 11 септември емоцията ще ви връхлети още в ранните часове на деня. Притеснени сте от личните си грижи и нямате желание за работа. Провалите си със сигурност ще предизвикате сами. Не се поддавайте на примамливо предложение, измамно е!

На 12 септември всичко, което предприемате, е свързано с намерението ви да постигнете мечтаните високи доходи. За разлика от професионалните ви постижения в личния живот сте напрегнати.

[ad id=“236993″]

На 13 септември отношенията с колегите ви и деловите ви партньори са хармонични. Съхранете ги, ако искате да сте сигурни в подкрепата им при осъществяване на споделените с тях професионални планове. От вас зависи дали ще ги спечелите за своята кауза.

На 14 септември се усамотете и преценете кого от познатите си не трябва да допускате повече до себе си, защото ви вреди. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора само защото са ви се харесали.

На 15 септември, в почивния ден, звездите ви помагат да блокирате действията на неприятелите си и да подобрите материалното си състояние. Няма да ви липсват предложения за пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви, които може да са странни и неочаквани, но въпреки това ги обмислете.

На 16 септември денят е почивен. Не са изключени финансови загуби, породени от сериозни препятствия, свързани с промените, които искате да осъществите. Причината е във вашето нетърпение и желание да ги предприемете в този ден, което е много преждевременно.

На 17 септември денят е успешен за хората, заети с творческа професия. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия.

[ad id=“236999″]

На 18 септември денят е напрегнат и не позволява развлечения. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си, за да избегнете провал и финансови загуби.

На 19 септември имате шанс да постигнете с труда си отлични финансови резултати. Дори и малката печалба е във ваша полза и е основа за предстоящи по-големи приходи. Вечерта е възможен конфликт с вашите близки.

На 20 септември осъществете планираните срещи и делови разговори, без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обед се подгответе да изясните проблемните делови отношения.
Успехът е с вас. Не го пропилявайте.

На 21 септември успоредно с радващите ви резултати са възможни и неочаквани негативни обрати. По-добре не взимайте важни решения. Запазете спокойствие на работното място. Не спорете с колегите си.

На 22 септември, в почивния ден, работата ви спори. Проведете планираните делови срещи с непознати партньори, въпреки че ви убеждават да ги отложите, защото са безсмислени. Трудно им е на вашите професионални съратници да приемат, че отново сте по-добри от тях.

На 23 септември, в почивния ден, сте в състояние да управлявате Съдбата си. Не допускайте влияние върху плановете ви от странични хора. Внимавайте със срещите и разговорите. Взимайте сами, а не под натиск решенията си.

На 24 септември денят е благоприятен за делови срещи. Заради неочаквани трудности и липса на време да прегледате още веднъж документите не ви съветвам да подписвате договори. Не инвестирайте повече от планираните средства, дори и да ви мамят с бързи и големи печалби.

На 25 септември поставете събитията на работното си място под контрол. Напрежението у околните ще се отрази и на вас. Промените са благоприятни, ако сте самостоятелни и не позволите да ви подведат да тръгнете в посока с неясна цел.

На 26 септември очаквайте финансови проблеми, ако допуснете ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не ви изненадат загуби, които трудно ще възстановите. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите днес.

На 27 септември от сутринта сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и впечатлението, което ще оставите у околните. По-добре е то да е добро. На работното място отхвърляйте задачите си, не се разсейвайте.

На 28 септември се обогатете с нови знания и не се поддавайте на емоцията си, която ви отклонява от вашите цели. Затрудненията на работното място са породени от прекалената ви чувствителност.

На 29 септември, в почивния ден, очаквайте осъществяването на творческите си идеи. Помислете върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Ще ги получите с лекота.

На 30 септември, в почивния ден, започва поредният важен етап от живота ви. Постарайте се да не го пропилеете, а започнете да обмисляте професионалните си планове за следващата година.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)