Зодия Стрелец- „шантавият клоун“, носещ сърцето си на длан

Стрелците трудно крият емоциите, те носят сърцето си на длан и веднага можеш да разбереш какво им е. Помагат на приятели и познати с удоволствие. При тях няма дълбоко скрити слоеве, заключен душевен свят, те са искрени и открити хора – толкова искрени, та чак недипломатични.

Ако искате да научите истината за себе си – попитайте някой Стрелец (или Скорпион), стига да ви стиска. Те са безпощадно откровени. И, докато повечето ви приятелки ви успокояват, че сте апетитно закръглена, Стрелец ще ви заведе в магазин за дрехи за хора с наднормено тегло и радостно ще ви обясни как там има страхотни неща за дебели.

При това отново точно толкова ще се стъписа като види вашето сконфузване на лицето ви. Той/тя всъщност не е искал да ви нарани (напълно вярно!), но понеже каквото му е на сърцето, това му е и на устата… Да, не са дипломатични… но понеже са добронамерени, ще се напънат да изгладят нещата… Ей, сега вече си намерете тапите за уши или си намерете бронежилетка. Горките Стрелци, не могат да не бъдат добронамерени и да се опитат да оправят кашата, но в същото време не могат и да не бъдат искрени и недипломатични…

Ако се чудите къде са Стрелците – търсете ги в центъра на компанията – те обичат да се забавляват и да са в центъра на шумотевицата, дори и самите те понякога (много рядко) да са мълчаливи.

Хората ценят тяхната, понякога леко болезнена, искреност. Докато Скорпион е също толкова откровен и искрен, но няма дори да опита да поправи недипломатичността си, защото счита, че ако не можете да приемете истината, проблемът си е изцяло ваш, то Стрелецът хапе неволно и му личи отвсякъде – как да не му прости човек.

Стрелецът приема живота като един шарен цирк, в който той е един клоун с огромна усмивка, смешна шапка и звънчета по крачолите на панталона си на розово-сини точки. Май не може да има по-точно сравнение…

Стрелците са умни и симпатични хора, с лек характер (макар и понякога емоционално избухливи в сериозна степен), които гледат на живота от светлата му страна. Опитват се да се пързалят по повърхността на нещата и проблемите, без да се заравят много в тях. Да, това понякога ги прави лековати и несериозни, но това в никакъв случай не ги превръща в хора, които не могат да се справят с живота си или пък не знаят какво искат от него.

Обичат много пътуванията, екскурзиите, планината и морето. Обичат флирта, закачките, шумните компании. Изключително много са привлечени от блясъка. Дори когато знаят, че няма да се чувстват добре в някоя среда на богаташи и сноби, трудно ще устоят на изкушението да се докоснат до блясъка, известността и славата. Е, никой не е идеален…

Мъжът Стрелец е флиртаджия, който спокойно може да се конкурира със сваляча Скорпион. Разликата е само в това, че не използва непозволени средства и е напълно откровен. Със Стрелец винаги ще знаете, че ви харесва в леглото, но няма намерение да се жени за вас. Спомнете си, че ви е казал любовница, а не съпруга. Връзките за три дни са нещо чудесно и ободряващо, според неговата натура и по никакъв начин не се чувства неловко, ако има две-три такива седмично и по едно и също време.

Около него е интересно и ако не искате след три дни да ви е забравил, пригответе се да сте му интересна и вие. Как се прави ли – тичате след него из планината, карате колело, ловите риба, смеете се на вицовете му (Стрелец не може да разказва вицове), разсмивате го, носите му кафе в леглото, давате му да пие шампанско от пъпа ви и каквото друго щуро ви хрумне…

Оставете го обаче да ходи сам на футболните мачове с приятелите му, да се закача с колежките в службата – нищо страшно няма да се случи – вие знаете, как да му се харесате. Ако обаче му отнемете свободата и му висите на врата всяка негова свободна минута – сте го загубили forever. Всички мъже имат нужда от свободно време за себе си – не свободно от офиса, свободно от вас – за техните си мъжки занимания. За Стрелец това е с 10% по-важно от всички останали.

И ако се превърнете в неговата мечта, някой ден той ще се събуди и ще ви каже, че не е срещал някого, с когото да му е толкова добре. Няма начин той да стане вашата мечта – ако го искате, вие ще сте неговата – решавайте.

Момичето Стрелец е едно мило добродушно създание, което съвсем невинно ще ви отговори на вашето пламенно обяснение в любов нещо, в стил „Я, колко си рошав!“ и докато вие се чудите това пък какво означава тя ще ви каже, че не обича контета и сте си съвсем лика-прилика. Това вече звучи по-добре, нали?

Пригответе се да свиквате с чудатостите й, с емоционалните избухвания…

Подобно на мъжете Стрелци, и жените от тази зодия са по-добри любовници, отколкото любими. Започват лесно връзките си и също толкова лесно могат да ги приключат. Обичат независимостта си, случайните хрумвания, флирта, спонтанните идеи за екскурзии или пътувания. Не бива да ограничавате това момиче – делничното го убива. Стрелецът не може да е сив, още по-малко, когато е момиче.

Противно на всички очаквания се твърди, че момичето Стрелец се превръщало в чудесна съпруга, която продължавала да си е шантава и не съвсем винаги да готви вкусно, но пък за сметка на това децата й ще имат още една дружка за луди игри, включително за начинания като „да оцветим с боички бялата пижама на тате“ или да рисуваме по стените в хола… Какво пък… Животът е шарен… Жената Стрелец си остава момиче до доста напреднала възраст. И е красива до дълбоки старини… Замислете се…

Източник: highviewart.com


image0 (9K)