Зодия Стрелец– астрологичен хороскоп за месец август

На 1 август денят е напрегнат, а трудностите са преодолими. Съветвам ви поне вечерта да си дадете почивка, вместо да се натоварвате с чужди служебни задължения. Без колебание обмислете новите си планове и потърсете хора с влияние, които да подкрепят идеите ви и да инвестират при вас.

[ad id=“225664″]

На 2 август не помагайте на вашите колеги на работното място, а се задълбочете върху задълженията си. При необходимост и възможност проведете рутинните си срещи. Отложете деловите разговори.

 На 3 август ви съветвам да се съсредоточите в служебните си задължения, за да постигнете добри резултати, ако се налага да работите до късно. Изненадани сте от липсата на знания при ваш колега, чак сега ли прозряхте този факт? Вечерта се отдайте на активна почивка.

На 4 август, въпреки че денят почивен, ще се разочаровате от нечие некоректно поведение. Имате насрочени разговори в банкова институция, за да преговаряте за финансиране на ваш проект. Бъдете уверени в думите си, дори и мислите ви да са колебливи.

На 5 август, в почивния ден, зависи от вас да следвате хода на събитията, да не се впечатлявате от капризите на вашите близки и да не го пропилявате в неприятни мисли за личните си проблеми, които изобщо не са така важни, както си внушавате.

На 6 август неочаквани събития може да нарушат спокойния ви ритъм на живот. Не се напрягайте, като се натоварите с допълнителна работа, която може да не се окаже толкова доходна, както са ви казали. Откажете я.

[ad id=“236993″]

На 7 август без колебание стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят заради ваши завистливи колеги, целящи да заемат вашето място. Осъществете деловите си планове.

На 8 август подобрете финансовото си състояние и си направете равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си, особено ако се опитват да ви обиждат във връзка с вашия професионализъм и интелект.

На 9 август не е изключена възможността да уговорите условията и да започнете нова дейност през следващата седмица. Бъдете внимателни със здравето си. Отделете време за отдих и развлечения.

На 10 август промените на вашето работното място са благоприятни. Ще се наложи да се свържете с хора, които могат да са ви полезни. Не се задълбочавайте в критиката и не се сърдете, а извлечете полза за себе си.

На 11 август не се противопоставяйте на мнението на вашите колеги. Днес, в почивния ден, няма как да ги убедите да приемат вашето становище по предприетите промени, които искате да преустановите. Постарайте се да не планирате инвестиции, ще са губещи.

На 12 август, в почивния ден, бъдете активни и уверени във вашите професионални и интелектуални възможности. Не пропускайте да оцените факта, че днес вашите партньори с удоволствие ви подкрепят да осъществите новите си идеи.

На 13 август сте потиснати, защото са ви убедили, че няма да се справите със задачите си. Още днес попълнете знанията си, като намерите най-новата информация, която ви е полезна в деловото ви начинание.

[ad id=“218001″]

На 14 август ви очакват добри приходи, особено ако сте се заели с отговорна служебна задача, която трябва да завършите днес. Успехът е и с всички, заети с творчески професии. Бъдете разумни и не се надценявайте и главозамайвайте.

На 15 август не се намесвайте в спор между вашите колеги. Няма как да им помогнете да победят егото си. Задачите ви изискват пълна концентрация, за да сте доволни от постигнатото.

На 16 август, ако имате да провеждате разговори с вашите близки заради проблеми в семейството, не проявявайте агресия. Разрешете служебните си проблеми, за да не блокират плановете ви.

На 17 август чарът ви покорява околните. Промените, които имате намерение да предприемете, да са добре обмислени, ако са свързани с вашия личен живот. Рискованите начинания са обречени на провал.

На 18 август, в почивния ден, сте притеснени заради отношението на деловите си партньори. Вашите представи за върхово постижение са свързани с прекалено завишени изисквания към работата на вашите колеги. Предпазвайте се от конфликти, премълчавайте!

На 19 август, в почивния ден, ваши близки за пореден път сутринта ще ви развалят настроението. Ще ви принудят да промените плановете си. Не планирайте пътуване. На работното място се заемете със задълженията си.

На 20 август откритият разговор с вашите близки ще ви помогне да избегнете напрежението помежду ви. Пътуване ви носи професионално удовлетворение. Очаквайте приходи, които са и високо признание за вашите възможности.

На 21 август завършете започнатите задачи до обед. Избегнете запознанствата. Вечерта почивката е важна за вас дори и пред телевизора.

На 22 август, дори и ако ви е трудно и сте притеснени, не пропускайте да си припомняте, че ще успявате само ако разчитате на себе си и не се надявате на помощ. Няма как да я получите, защото сте били крайно критични.

На 23 август бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Заредете се с добро настроение, защото проектирате както доброто, така и лошото върху тях. Не се повлиявайте от мнението на непознати хора.

На 24 август променливото ви настроение, продиктувано от емоцията, може да ви обвърже с неподходящи хора. Интуицията ви пази от провали на работното място.

На 25 август, в почивния ден, отхвърлете професионалните си задачи въпреки намесата на вашите колеги, които искат на всяка цена да се вслушате в тяхното мнение. Приемете, че ви провокират. Възможно е подобряване на вашето финансовото състояние.

На 26 август, в почивния ден, възстановете хармонията в отношенията си. През целия ден се чудите какви възможности за изява да разкриете. Те ще се появят сами преди края на работния ден. Не бъдете горди и недостъпни.

На 27 август бъдете самите себе си и не се опитвайте да подражавате на някого. Не играйте роля, за да завладеете някого или мястото, което ви привлича. Когато свалите маската, може да се окажете отхвърлени от вашата среда.

На 28 август не проявявайте свръхчувствителност към критиката, за да не развалите настроението на колегите си. На работното място с повече усилия се справяте със задълженията си, дори и ако са неочаквани и спешни.

На 29 август ви очаква такъв успех, на който ще завидят дори и вашите началници. Начинанията ви носят добри приходи.

 На 30 август пътуванията са ползотворни. Ще се окажете под покровителството на влиятелни хора. Плановете ви се осъществяват. В общуването запазете спокойствие.

На 31 август с невероятна лекота ще получите това, което ви се струваше невъзможно. Също така ще имате финансовата подкрепа на вашите близки. Прегрупирайте силите си, за да доведете докрай започнатото.

Следва продължение…

Автор:Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)