Зодия Риби – астрологичен хороскоп за месец септември

На 1 септември очаквайте новина за приходи от работа, която сте завършили миналия месец. Предпазвайте се от финансови загуби в почивния ден, породени от трудности на работното място, които няма как да избегнете, а и не бива да се опитвате, за да не ги увеличите.

[ad id=“225664″]

На 2 септември вземете важни решения в почивния ден, но разчитайте на разума си. Работете усилно и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, за да не ви спестят нещо важно.

На 3 септември поставете началото на нови задачи, но не прекалявайте с настойчивостта си вашите партньори да приемат новите ви идеи. Не се опитвайте да избързвате, за да не се провалите.

На 4 септември денят ви носи професионално признание, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте почтени в действията си. Не предавайте колегите си, ако ви помолят за помощ, за да не ви лишат от своята подкрепа, когато ви е нужна.

На 5 септември разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат погрешна информация, за да ви провалят. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първия срещнат.

На 6 септември денят е почивен и празничен, а вие се надявате на успех. Деловите разговори няма да ви донесат очакваните резултати. Не са изключени конфликти с вашите колеги. С такт и търпение сякаш ще разрешите деловите проблеми, но след време разправията отново ще избухне.

На 7 септември обърнете внимание на отношенията си с вашите приятели, близки и колеги. Неприятели се опитват да ви навредят, а и късметът не е с вас. Колегите ви са поискали съвет от вас, който не бива да им отказвате.

[ad id=“236993″]

На 8 септември, в почивния ден, с труда си ще заслужите да се изкачите на поредното професионално стъпало, водещо към нов връх. Не разчитайте на късмета си, ако сте решили да си избирате нов компютър, а се консултирайте. Не приемайте участие в рисковани начинания, уж носещи бърза печалба.

На 9 септември, в почивния ден, сте подвластни на негативно влияние, което може да провали плановете ви. Не рискувайте и не провеждайте разговори с колегите си, защото не сте подготвени, за да сте убедителни в исканията си.

На 10 септември ви предупреждавам да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Предстоят ви пътувания и полезни нови познанства.

На 11 септември денят е неблагоприятен за занимаващите се с търговия. Ще се сблъскат с проблеми, финансови загуби и трудности, ако решат да рискуват и да измамят някого. След това трудно ще се възстановят.

На 12 септември сте изкушени да поставите ново начало, но всяко прибързано действие е във ваша вреда. Въпреки това имате шанс да постигнете целта си, ако си наложите търпение и разчитате на себе си. Подгответе се за напрегнат ден.

На 13 септември излишната мнителност, отиваща на моменти в прекалена доверчивост, е причина за недоразумения в личния ви живот. Деловите срещи са провал. Откажете се от разговорите, ако са свързани с бъдещи съвместни проекти.

На 14 септември денят е напрегнат заради среща, която не желаете да осъществите. Не допускайте финансови загуби. Работете умерено до обед, за да избегнете грешките, породени от разсеяността ви. Следобед се отдайте на мисли за новите си проекти и се обогатете с нова информация.

На 15 септември денят е почивен, а вие запазете спокойствие и избягвайте спор, който може да доведе до проблеми заради различие в мненията ви с вашите колеги. Предпазвайте се от крайни изказвания. Днес сте подвластни на Съдбовни обрати.

На 16 септември, в почивния ден, не се опитвайте да покорите нови професионални висоти, защото не сте подготвени. Не е във ваша полза да обсъждате бъдеща промяна на работното си място.

[ad id=“236999″]

На 17 септември стабилизирайте завоюваните позиции. Ще се наложи да се примирите с промяна на плановете си, която не зависи от вас. Бъдете внимателни на работното място, за да избегнете непоправимите грешки.

На 18 септември ви предстоят поредните разговори за разрешаване на съдебен спор, но ви съветвам да не ги провеждате. Няма да срещнете разбиране от никого и ще се притесните, въпреки че сте правата страна.

На 19 септември работете спокойно. Нека задачите ви бъдат само рутинните, за да не ви натоварват, но да ви осигурят добри приходи. Личните ви отношения днес са затруднени.

На 20 септември имате възможност да докажете на вашите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на
работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, за да си спестите неприятностите, породени от острия ви език.

На 21 септември няма да ви липсват негативни емоции на работното място. Ще се наложи да се справите с трудности, породени от ваши пропуски. Подхождайте разумно към възникващите проблеми.

На 22 септември, в почивния ден, потиснете своето желание да обиждате колегите си заради нещо, което ви е изнервило или засегнало. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят бъдещи проблеми.

На 23 септември, в почивния ден, ви вредят прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни при запознанства, ако няма как да ги избегнете, без значение дали са делови или лични. Деловите разговори са безсмислени.

На 24 септември очаквайте трудности и неприятности, които ще ви споходят преди обед, но ще се справите сами. Бъдете особено внимателни към новите предложения, ако ви ги поднасят доказано завистливи колеги.

На 25 септември от вас зависи да превърнете промените в бъдещи успехи. Рискувате да направите погрешна крачка, ако сте прибързани. Отложете деловите срещи. Въздържайте се от взимане на важни делови решения.

[ad id=“218001″]

На 26 септември ви предстои печелившо пътуване, което не трябва да отказвате, дори и с цената на по-голямо натоварване
на работното място през новата седмица. Не се преуморявайте.

На 27 септември от сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими.

На 28 септември отново сте подвластни на неочаквани Съдбовни обрати. Не си уговаряйте срещи. Разговорите ще ви създадат сериозни проблеми. Спестете си хвалбите за очакваните финансови постъпления.

На 29 септември, в почивния ден, анализирайте действията си на работното място. Импулсивността ви отново ви е създала врагове сред деловите ви партньори и подчинените ви.

На 30 септември, в почивния ден, ви радват промени в личния или обществения живот. Не бъдете доверчиво прибързани и не допускайте вмешателство в делата ви, което може да е във ваша вреда.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)