Зодия Рак – астрологичен хороскоп за месец август

На 1 август не прекалявайте с желанието си да оставате на работа и след края на работния си ден. Свършили сте достатъчно работа. Отдайте се на почивка, вечеря и приятни мигове с вашите близки и приятели. Внимавайте с разходите, а да не влошите финансовото си състояние.

[ad id=“225664″]

На 2 август не допускайте да ви смажат лични проблеми. Не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото може да е измамна. Разчитайте на себе си и на планираните начинания за днешния ден.

На 3 август денят е добър за себеанализ и осъзнаване да грешките, които ви пречат да постигнете професионалния връх, към който сте се устремили. Предстоят ви сериозни служебни задачи.

На 4 август денят е почивен. Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си.

На 5 август ви понамързява и не ви се работи, но успехът е с вас в почивния ден. Не го пропилявайте само защото имате други, по-важни занимания от служебните си задължения. Следобед ще съжалявате за пропуснатия шанс.

На 6 август въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задачи, за да не се провалите заради неспазени срокове.

[ad id=“263680″]

На 7 август не подхождайте небрежно към служебните си задачи. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте в тях, за да не провалите деловите си уговорки.

На 8 август, въпреки че всички ви товарят с проблемите си, имате възможност да поработите и за осъществяването на мечтите си. Дерзайте, защото не само че може да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към възходящ професионален път.

На 9 август прибързаните решения са причина за необмислени действия. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми, завършете служебните си задачи и се отдайте на отдих и развлечения.

На 10 август началникът ви е в отлично настроение от сутринта. Заедно проверете внимателно преди подписване финансовите документи и банковите извлечения за отминалата седмица. В противен случай рискувате да претърпите загуби.

На 11 август, в почивния ден, неочаквана промяна в програмата ви ще се отрази негативно върху вашата работа. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при разговори за сътрудничество.

На 12 август въпреки трудностите в този почивен ден, които не са проблем за вас, осъществете полезно пътуване. Проведете делови разговори. Вечерта се срещнете с приятели. Изяснете проблемите в отношенията с вашите колеги.

[ad id=“236993″]

На 13 август бъдете внимателни, ако се налага да предприемате решителни професионални промени. Не взимайте прибързани делови решения. Погрижете се за ваш възрастен роднина.

На 14 август не правете опити да си извоювате незаслужено повишение и похвала. Доказали сте се като добри професионалисти, но изчакайте и оценката на вашите началници, не ги притискайте.

На 15 август честност и доверчивост ви пречат да осъзнаете, че около вас има неприятели. Начинанията няма да ви донесат очакваните резултати.

Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори.

На 16 август ще се справите блестящо със задълженията си, ако сте уверени в силите си и сте на работното си място. Вечерта се развличайте в компанията на приятели или гостувайте на ваши роднини.

На 17 август емоцията ви е прекомерна и ви вреди. Не изливайте гнева си на нашите близки. Те не са виновни за служебните проблеми, които имате за пореден път. Не е изключена подкрепата на влиятелни хора, които са и ваши делови партньори, ако ги помолите да ви бъдат полезни.

На 18 август всички са на ваша страна, ако в почивния ден не сте импулсивни и нетърпеливи. Вашите колеги не смогват да ви настигнат при изпълнението на служебните задачи и се опитват да ви пречат.

[ad id=“236999″]

На 19 август, в почивния ден, назрява конфликт между колеги, които цените и уважавате, но не бива да се намесвате, ако сте заедно. Дори и да предотвратите конфликта, те няма да ви бъдат благодарни и ще се лишите от тяхната подкрепа.

На 20 август новите запознанства са ви полезни. На работното си място бъдете предпазливи и не се поддавайте на увещания да инвестирате в неизвестен, но много печеливш проект.

На 21 август успехът е с вас, ако не решите да се откажете от задълженията си. Тогава друг ще спечели вашите пари. Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си. Не обиждайте и не критикувайте!

На 22 август нежелателни срещи ви изнервят. Заредете се с търпение, изслушайте хората, добрали се до вас в дома ви, но им откажете помощта си. След това се заемете със задълженията си.

На 23 август не допускайте грешки и проблеми в отношенията си заради емоцията и ината си. Приемайте критиката. По-добре в този ден направете крачката към примирие, ако сте се изпокарали.

На 24 август сте решили вечерта да посетите ваши приятели, но без семейството си, а това ще изнерви и притесни вашите близки. Обещайте им, че няма да закъснявате много и вечерта ще сте си у дома. Бъдете внимателни както в думите, така и в постъпките си.

На 25 август, в почивния ден, сте планирали пътуване. Прегледайте списъка с неотложни покупки, които е добре да направите преди края на този месец, за да не нарушите финансовата си стабилност. Професионалните си задължения ще отхвърлите с лекота.

На 26 август не споделяйте с никого, ако сте спечелили голяма сума пари в почивния ден, защото ще ви засипят с искания за заеми. Не проявявайте щедрост. В този ден обмислете договорите, по които работите, но не ги подписвайте.

На 27 август успехът е с вас през целия ден. На работното място срещате трудности, които сте в състояние да преодолеете и да се справите със задълженията си. Не споделяйте с никого плановете си, ако развивате собствен бизнес.

На 28 август работете активно, ако се занимавате с бизнес или търговия. Бъдете тактични и търпеливи, за да бъдат разговорите и срещите ви полезни. Късметът не е с вас, ако разчитате на околните.

На 29 август не провеждайте заядливи разговори с вашите колеги, въпреки че трудно се сдържате да не критикувате. Следобед се заемете с подписването на финансови документи. Бъдете безпристрастни, а не подвластни на негативни емоции.

На 30 август разправии ще ви погълнат изцяло. Преценете добре възможностите си и не разчитайте на помощ. Ще се справите с трудностите сами. Пътувайте! Предпазвайте се от грешки. Внимавайте да не влошите финансовото си положение.

На 31 август новото начало е свързано с промяна на начина ви на живот. Ще подкрепите емоционално нестабилен ваш приятел. Променете обстановката, в която работите, и подредете по нов начин вашия офис или работно място.

Следва продължение…

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)