Зодия Овен – астрологичен хороскоп за месец септември

На 1 септември разчитайте на личния си чар и на умението си да общувате в този почивен ден. Използвайте възможността да подобрите финансовото си състояние и да стабилизирате заеманото обществено положение. Не пътувайте.

[ad id=“225664″]

На 2 септември, въпреки че денят е почивен, постигате мечтаните професионални цели. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Ако не се разсейвате, ще работите още по-добре.

На 3 септември направете поредната, но не последна крачка към стабилизиране на постигнатото в професионално отношение. Деловите разговори ви носят очакваните резултати, ако ги провеждате сами.

На 4 септември се обогатете с нови, полезни за дейността ви знания. Посветете време на хобито си. Опреснете знанията си в област, свързана с вашата работа.

На 5 септември не пропускайте да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа. За съжаление сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от грешки на работното място.

На 6 септември, в празничния почивен ден, поставете внимателно, но добре обмислено начало на нови занимания. Не се надявайте на бързи професионални резултати, въпреки че работите с удоволствие и сте уверени във възможностите си.

[ad id=“236993″]

На 7 септември сте отпаднали и нямате желание за работа. Пазете се от измами при служебни разговори. Вашата мнителност води до агресивни, необмислени постъпки.

На 8 септември общувате с лекота в почивния ден. Имате шанса да осъществите полезни делови запознанства, но с много внимание допускайте новите хора до себе си. Радвате се на очаквани резултати на работното място.

На 9 септември, в почивния ден, се налага да приключите със спешни задачи, които сте отлагали до днес. Сторете го спокойно, без нерви и емоции. През целия ден успехът е с вас, ако не мързелувате и сте дейни на работното място.

На 10 септември бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на Съдбата, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи. Днес сте във форма и е във възможностите ви да отхвърлите всичката си изостанала работа.

На 11 септември стабилизирайте постигнатото и създайте хармония в отношенията си. Имате възможност да осъществите нови делови срещи и запознанства.

На 12 септември на много от вас е отредено да променят живота си. Нови запознанства ще станат основа за бъдещите ви професионални постижения. Денят е благоприятен за делови срещи и разговори.

[ad id=“236999″]

На 13 септември имате възможност да осъществите идеите си и да разрешите проблемите си, ако сте готови на компромиси. Ще постигнете мечтана цел в личния си живот. Стига да поискате, ще завършите задачите си на работното място.

На 14 септември сте напрегнати, защото отношенията ви на работното място са подложени на проверка. Въпреки това се справяте отлично със задълженията си и поемате необходимите отговорности.

На 15 септември, в почивния ден, ви предупреждавам за неочаквани обрати. Вашите колеги и делови партньори подкрепят начинанията ви. Прибързаността е нежелателна, всяко нещо си иска времето.

На 16 септември се отнасяйте добре към колегите, познатите и приятелите си в почивния ден. Не
е изключена конфликтна ситуация, която може да има непредсказуеми последствия. Избегнете я на всяка цена, дори и ако се чувствате засегнати.

На 17 септември бъдете предпазливи в срещите и разговорите през този ден. Ще срещнете хора по време на пътуване, но запознанствата няма да бъдат успешни и с бъдещо развитие за делово сътрудничество. По-добре е да не се доверявате.

На 18 септември начинанията ви са обречени на провал. Трудностите са породени от вашите необмислени действия. Разсеяни сте и вредите и на себе си, и на колегите си. Осъзнайте причината за грешките си.

На 19 септември ще понесете по-лесно изпитанията, които ви подготвя Съдбата, ако има на кого да се доверите. На работното място се справяте добре, но въпреки това настроението ви е минорно. Внимавайте върху кого ще излеете агресията си.

На 20 септември имате възможност да приключите със стари задачи, чиито срокове отдавна сте пропуснали, и да си възвърнете доверието на вашите началници.

На 21 септември сте убедени в правотата си. Ако сте достатъчно упорити, ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с ваши колеги, които са добронамерени към вас.

На 22 септември, в почивния ден, очаквайте на пътя ви да се появят трудности заради недоброжелателно отношение от страна на ваши колеги. На работното място се справяте отлично, ако не сте самонадеяни.

На 23 септември, в почивния ден, ви радва бързият и отличен резултат, който ви донесоха идеите и начинанията предишните дни. В този ден продължавайте да работите активно, за да завършите започнатите задачи преди края на седмицата.

На 24 септември ви очакват трудности. Денят е почивен, но за мнозина – работен, изпълнен с грешки на ваши колеги, ваша критика и недоразумения на раотното място. Избягвайте срещи и разговори. Отложете работата, свързана с финансови документи.

На 25 септември трудности още от сутринта ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции, но и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични.

На 26 септември не ви съветвам да провеждате делови разговори, планираните отложете. Разсеяни сте заради лични проблеми, които трябва да разрешите до обед. Съдбата ви подлага отново на изпитание, защото за пореден път само изисквате, а не давате нищо от себе си.

На 27 септември не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате, въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията, ако са свързани с нови делови предложения.

На 28 септември потиснете прекалената си чувствителност и недостатъка си да се засягате, нерядко без повод, за да избегнете възможните финансови загуби. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи.

На 29 септември, в почивния ден, не ви съветвам да пътувате. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с действителността.

На 30 септември, в почивния ден, ви очакват обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни различия с вашите делови партньори. Бъдете инициативни и настойчиви.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)