Козирог – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември не се изкушавайте да поставяте ново начало на работното място. Завишеното внимание при изпълнение на задачите ще ви помогне да избегнете грешките и да си спестите стреса и преумората.

На 2 ноември делова среща, последвана от приятни новини, ще предизвиква очаквани, малки, но перспективни промени в живота ви. Професионалните ви изяви са впечатляващи.

На 3 ноември , в почивния ден, разговорите, наложени ви от ръководството, няма да ви харесат. Искате да постигнете целите си, но ще срещате непрекъснато противопоставянето на хората около вас. Колегите ви отказват да ви подкрепят.

На 4 ноември денят е почивен, но се налага да се занимавате със служебни проблеми, които са породени от грешка на ваш колега, отказал да поеме отговорност и да поправи стореното.

На 5 ноември хармонията около вас е заслужена награда заради всичко, което ви потискаше предишния ден. Печалбите са с всички, които осъществяват търговска дейност. Вечерта излезте на пазар със семейството си, но не се самозабравяйте в харченето.

На 6 ноември сте център на вниманието на хората от обкръжението си. Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви осъществяването на ваши идеи и на стари планове.

На 7 ноември отложете планираните задачи. Проявата на егоизъм и нетърпимостта ви към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви още преди обяд. Грешките на работното място със сигурност ще доведат до разочарование.

На 8 ноември сте заредени със самочувствие, което не отговаря на възможностите и статуквото ви. Импулсивността ви може да ви подведе. Ще допуснете грешки и ще вземете неправилно решение.

На 9 ноември се пригответе за наситен с неприятни емоции ден. Ще се сблъскате с лъжи, които съсипват надеждите ви. Избягвайте емоционалните реакции, за да не си навредите сами. Обстоятелствата ви принуждават да отстоявате принципите
си, но може и да не успеете.

На 10 ноември ви предстои почивен ден, в който ви съветвам да сте отговорни на работното си място и да се справите с трудностите сами. На помощ не разчитайте. Вечерта си дайте заслужена почивка и въведете ред в дома си. При възможност отложете важните делови срещи. Стабилизирайте професионалните си постижения.

На 11 ноември денят е почивен и ви съветвам да не се захващате с рисковани занимания, дори и да ви мамят с добра печалба. Откажете предложение да се включите в съдружие или съвместен бизнес.

На 12 ноември ви очакват промени, от които е добре да се възползвате. Разкрийте неподозирани възможности на работното си място. Трудностите са преодолими, стига да не се притесните.

На 13 ноември активността на работното място ще ви донесе очакваните резултати въпреки не малкото трудности. Успехите в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е идеален за всички, които се занимават с творчески професии.

На 14 ноември осъществете намеренията си в професионален план. Денят е идеален за първа среща и изненадва с неочаквани делови запознанства. Звездите предупреждават за непредвидени разходи.

На 15 ноември денят е неблагоприятен за началото на нови задачи. Откажете се от разрешаването на професионални въпроси. Постарайте се да избягвате присъствие сред тълпи от непознати хора.

На 16 ноември ви очакват неприятни новини, които ще развалят доброто ви настроение и ще занижат самочувствието ви. Анализирайте действията си и преценявайте думите си.

На 17 ноември ви съветвам да сте внимателни на работното си място в този почивен ден. Ограничете срещите и разговорите си и отложете взимането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви. Очаквайте приходи.

На 18 ноември , в почивния ден, ви предупреждавам да не влагате излишни надежди, че ще постигнете професионалните си цели. Контролирайте емоциите си. Не губете решителността си и въпреки трудностите използвайте възможността да блеснете с уменията си.

На 19 ноември сте податливи на измами заради странна непредпазливост, която ви е обзела от сутринта. Бъдете внимателни, ако сте попаднали в компанията на хора, които ви омайват да работите заедно.

На 20 ноември новите ви планове обещават не малки парични постъпления само ако проведете трудни според вас, но ползотворни разговори и срещи. Бъдете търпеливи и не проявявайте агресия.

На 21 ноември се пазете да не влошите финансовото си състояние заради новите си познати. Не ги канете на разточителен обяд в скъп ресторант само за да блеснете. Скоро ви предстои плащане на стари задължения.

На 22 ноември денят е неблагоприятен за обсъждане на бъдеща съвместна финансова дейност. Не допускайте загуби заради обещания за инвестиции. Сутринта са възможни сериозни разногласия с вашите колеги, ако денят за вас е работен.

На 23 ноември се уединете и се съсредоточете върху деловите си проблеми и тяхното разрешаване. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Нервни сте. Не се изкушавайте от високите скорости.

На 24 ноември въпреки почивния ден завистта на неприятели ви потиска и пречи на ползотворната ви работа. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Не отказвайте помощ от приятели и роднини.

На 25 ноември , в почивния ден, не прекалявайте с претенциите към колегите си, защото ще ги изнервите и дистанцирате от себе си. Бъдете внимателни, ако искате да разчитате на подкрепата им.

На 26 ноември ваши роднини настояват да им дадете заем. Не го правете, защото няма да си получите парите, ще развалите отношенията си, а и вие самите ще изпаднете във финансова криза. Не започвайте нови задачи на работното място, особено ако са от значение за бъдещите ви професионални планове.

На 27 ноември ще ви поднесат информация, чрез която да откриете нови възможности за професионална изява. Ако имате възможност, посетете семинар или конференция.

На 28 ноември с лекота се справяте с проблемите си. Не се занимавайте с търговия, за да си спестите финансови загуби. Общуването с много хора ще се отрази неблагоприятно на работата ви.

На 29 ноември стабилизирайте отношенията си и професионалните си достижения. Не ви съветвам днес да започвате новите си задачи. Ще ви донесат загуби.

На 30 ноември стабилизирайте постигнатото. Начинанията няма да ви донесат мечтаните резултати. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви зарадва, признание и добри приходи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)