Зодия Везни – астрологичен хороскоп за месец август

На 1 август ще бягате от тълпите хора, а промените няма да са ви по вкуса. Не рискувайте в професионален план. Съветвам ви да не предприемате пътуване, делово или лично, ако ще натовари психиката ви.

[ad id=“225664″]

На 2 август бъдете смели и безкомпромисни и ако се налага, предприемете неотложни делови промени. Предпазете се от провал, като уволните безотговорните служители. Разгледайте сайтовете за работа за нови кандидатури.

На 3 август не предприемайте задгранично пътуване с кола. Заемете се със задълженията си и не се опитвайте да измамите ваш колега, който се е представил лошо пред вас и искате да му отмъстите.

На 4 август се подгответе за кратко пътуване до ваши роднини в този почивен ден. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи.

На 5 август сутринта в този почивен ден прегледайте, дори и да не ви е приятно, най-новите закони, свързани с вашия бизнес, ако се налага да сте на работното си място.

На 6 август ви чака труден и напрегнат ден, а и от сутринта сте уморени. Предстои ви сериозна работа и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове.

На 7 август небрежността небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат професионални проблеми. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте начинанията си, които вече сте планирали. Пристъпете към тяхното осъществяване.

[ad id=“263680″]

На 8 август може да се окажете разочаровани заради политическите си убеждения. Не избързвайте с действията и с изказванията си. Ще впечатлите вашите делови партньори.

На 9 август промените, ако са добре обмислени, може да ви донесат неочаквано признание. Все пак, каквито и да са вашите планове, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с приятели.

На 10 август проведете неотложен делови разговор. На работното място трудно се задълбочавате в задълженията си, защото сте се отдали на мечти за пътуване. Въпреки това ще постигнете замисленото.

На 11 август, точно в почивния ден, неочаквано обществено събитие ще обърка плановете ви. Въпреки това сте спокойни и в отлични отношения с колегите си, а те ще ви върнат увереността, че няма да изостанете със задачите си.

На 12 август сте доволни от себе си, а и вашите колеги ви подкрепят в почивния за мнозинството ден. Кажете им, че цените тяхната помощ. Пътуване ще ви донесе успех, но преценете дали да заминете или е по-добре да проведете срещите си в офиса.

На 13 август денят ви обещава интересни срещи и увлекателни разговори, свързани с вашите нови начинания. Бъдете уверени в успеха си и той ще ви споходи. Предпазвайте се от проблеми при работа с електрически инструменти.

На 14 август поставете ново начало в живота и ще се отърсите от притесненията на работното място. Уговорете делови срещи и не пропускайте да докажете знанията си. Справяте се със задачите си.

[ad id=“218001″]

На 15 август стабилизирайте постигнатото на работното място, особено ако е свързано с финансовото ви състояние. Анализирайте новите си планове. Предпазвайте се от интригите на ваш колега.

На 16 август жънете признание. Вечерта, искате или не, сте задължени да посетите ваши близки. В професионалните ви отношения цари ред и хармония. Финансовото ви състояние е стабилно.

На 17 август сте склонни да уговорите делова среща, въпреки че няма да ви е приятна, за да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете внимателни, защото сте разсеяни и уморени и не са изключени проблеми по пътя при разговорите.

На 18 август, не пътувайте, за да избегнете в почивния ден неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задачи. Не е изключено или да ви предложат повишение, или да ви преместят в друг сектор на работното място.

На 19 август, ако сте на ръководна позиция, почивният ден ще ви донесе отлични резултати. Съберете сили, дори и ако не ви се работи, за да завършите задачите си до обед. Следобед ще ви предложат пътуване.

На 20 август денят е подходящ, за да отворите нова страница по отношение на финансовите си дела. Очакват ви промени и изненади – приятни и неприятни. Приемете неприятните като предизвикателство и ще ги надмогнете.

На 21 август имате възможност със спокоен разговор да приключите имуществени проблеми с ваши роднини. Планираните срещи може да ви разочароват, ако хората, с които разговаряте, са ви препоръчани от същите роднини.

На 22 август анализирайте причината за дистанцията на хора, на които разчитате. Общувате с лекота и може да проведете разговорите си с тях днес. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете започнатите.

На 23 август емоцията ви е породена от опита ви да се защитите от нападките на вашите колеги, които ви упрекват, че отказвате да работите по-бързо. Не създавайте проблеми, а се заемете със задачите си.

На 24 август ще се справите със задачите си с лекота до обед, ако сте търпеливи и най-вече отговорни. Не допускайте провал в начинанията, които може да започнете следобед.

На 25 август общувате по принуда с хора, които не знаят за какво са ви потърсили в почивния ден. Искат да им помогнете. Ако може, биха взели от вас пари. Не се съгласявайте, след като имат отказ от вашите колеги.

На 26 август с удоволствие се заемате с ежедневните си рутинни задачи, въпреки че денят е почивен. Забравете за неприятностите с ваш колега, които ви изнервиха сутринта. Бъдете активни, за да не пропилеете времето си.

На 27 август внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите. Засиленият ви стремеж към материални придобивки превръща вашите колеги във ваши врагове. Бъдете сдържани в отношенията си с тях. Начинанията си започнете днес.

На 28 август на работното място сте уверени и спокойни, ако избягвате общуването с делови партньори, които не са коректни с вас. Обмислите предварително действията си, не импровизирайте, не рискувайте.

На 29 август, ако сте уговорили делови срещи, ще са неочаквано успешни. Проведете разговори с вашите близки, ако имате намерение през тази или през следващата седмица да уреждате кредит.

На 30 август от сутринта ще се изнервите от разправии с колегите си. Раздразнителни сте. Не създавайте сами трудности на работното място, а премълчавайте и се задълбочете в задачите си.

На 31 август трудностите няма да попречат да се изявите отлично. Вечерта ще се стремите към усамотяване и спокойствие. Заредете се с оптимизъм. Разговорите на работното ви място са градивни.

Следва продължение…

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)