Зодиите, с които сме несъвместими и трябва да ги избягваме

Между различните зодии има определени несъвместимости. Някои зодии не живеят добре с други. Вижте коя зодия е добре да избягвате според вашата зодия.

Овен (21 март – 19 април)
Избягвайте Риби

Никога не общувайте с Риби, освен ако не е много наложително! Те няма да ви оставят да живеете както искате. Рибите са известни със своята чувствителност и емоционалност. Овните са много по-малко емоционални, даже в някои случаи са като роботи. При тях всичко е доведено до автоматизъм, а емоциите не се смятат за нещо много важно. Рибата ще бъде много взискателна от гледна точка на взаимоотношенията, а Овенът просто няма време и енергия, за да отговори на тези изисквания.

Телец (20 април – 21 май)
Избягвайте Близнаци

Вие сте много безопасен и пресметлив човек. Телецът винаги търси стабилност, ред и последователност. Близнаците му изглеждат прекалено разхвърляни и спонтанни. Телецът да полудее от нестабилната натура на Близнаците, затова тези две зодии по-добре да не започват връзка.

Близнаци (22 май – 21 юни)
Избягвайте Деви

Подобно на Телците, Девите също търсят ред и последователност. Девите просто мразят, когато някой се промъква и вкарва бъркотия в тяхната рутина. Близнаците пък са свободномислещи и обожават личната си свобода. Малко вероятно е те да се чувстват комфортно в отношенията си с някой, който не обича приключенията и предпочита обикновения живот. По всякакъв начин се опитайте да избегнете тези, които не са в състояние да правят интересни открития с вас.

Рак (22 юни – 22 юли)
Избягвайте Козирог

Знаете, че сте много емоционален и съпричастен човек. Като Рак, ти искаш да бъдеш с някой, който може да отговори на всичките чувства, които изпитваш. Ето защо избягвайте Козирога. Това са хора, на които са чужди на емоциите, и чувствата ви няма да са взаимни. Те също се дразнят от хора, които са подвластни на емоциите си и се оказват силно зависими от другите хора.

Лъв (23 юли – 22 август)
Избягвайте Везни

Лъвовете обикновено са силни, шумни, непредсказуеми и своеволни. Това е тяхната натура и те не могат да направят нищо с това. Лъвовете са много взискателни, защото знаят точно какво искат от живота и очакват това да им се случи. Представителите на тази зодия работят много упорито, за да постигнат целите си, а на Везните ще им бъде трудно да се справят с такъв неукротим характер. Везни търсят някой, който да бъде събран и пълнен с такт. Лъвът може да упражнява твърде голям натиск, което не е приемливо за Везните. И това, разбира се, няма да доведе до щастливи отношения.

Дева (23 август – 22 септември)
Избягвайте Стрелци

Вие сте домашен човек. Искате много да стоите здраво на земята и да имате корени. Не е задължително да пътувате, защото се чувствате добре там, където сте сега. Поради тази причина няма да се разбирате със Стрелеца. Той винаги ще търси приключения и хазарт, а тези неща изобщо не ви интересуват.

Везни (23 септември – 22 октомври)
Избягвайте Раци

Ракът винаги се стреми към крайности, а вие имате нужда от по-скромен живот. Предпочитате опасността в малки дози. Вие търсите баланс на адреналин и стабилност. Ракът често се хвърля в крайности, което ви кара да не се чувствате много удобно.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)
Избягвайте Лъвове

Скорпионите и лъвовете са почти идентични. Имате много прилики, но именно те ще ви попречат да изградите стабилна връзка между вас. И Скорпионите, и Лъвовете са изненадващо очарователни и уверени в себе си, но и двете зодии не са много склонни да правят компромиси. Когато се карате, просто няма да намерите общ език. Вие ще се инатите за някои неща, а това ще има лоши последствия за връзката ви.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Избягвайте Телци

За Телците Стрелецът е твърде пристрастен и отнесен. Телецът обича сигурността в утрешния ден. Стрелецът е готов всеки ден да си връзва обувките и да тръгва по света. Той, макар и да е съвременен, е практически скитник и начинът му на живот не се свързва с нуждите на Телеца. И едва ли някой от тях ще иска да промени радикално начина си на живот заради другия.

Козирог (22 декември – 20 януари)
Избягвайте Овни

И двамата сте известни инатлии и не сте склонни да променяте мнението си. Това няма да ви помогне да поддържате добри отношения помежду си. Козирогът иска личен живот, а Овенът няма търпение за всички чудачества на първия.

Водолей (21 януари – 18 февруари)
Избягвайте Скорпиони

Скорпионите не прощават и нищо не забравят, като слонове. Когато са наранени, те вземат всичко присърце и се отдалечават от агресорите. Това означава, че вашият непокорен и откровен характер няма да им харесва много.

Риби (19 февруари – 20 март)
Избягвайте Водолеи

И двете зодии са прекалено емоционални. Между вас ще има твърде много чувства, така че връзката ви просто не може да ги издържи. И двамата имате нужда от стабилен партньор, който контролира емоциите си, което да ви помогне да преодолеете смущаващата тенденция да се притеснявате прекалено много.

 


image0 (9K)