Зодиите, обречени да се влюбят през декември

Декември е може би най-уютният и любовен месец, в който ни се иска да се сгушим до половинката с чаша топъл чай и блещукащи лампички за фон. Не всички обаче могат да се похвалят с наличието на любим човек. Ето кои ще са зодиите, които ще срещнат своя човек през този красив месец.

Близнаци

Силни емоции очакват и представителите на зодия Близнаци през последния месец от 2020-та година. Ако сте самотни, това е на път да се промени. Още в началото на декември Венера ще раздвижи любовния ви аспект, свързан с удоволствията и насладите. Ще изпитвате силно желание за плътски удоволствия и ще имате шанс да ги осъществите, което е най-важното.

Телец

Не бъдете мнителни към всички представители на срещуположния пол. По-добре е да подходите с доверие и доброта. Не отхвърляйте покани за срещи, опознайте човека, преди да го съдите. Към средата на месеца ще сте изправени пред дилема дали да изберете сигурното или новото и вълнуващо начало. Бъдете авантюристи и послушайте сърцето си. То ви казва истината.

Стрелец

Очакват ви много топли моменти, разбирателство и споделено щастие. За тези от вас, които все още търсят своя партньор, звездите също ще са благоприятни – възможно е да срещнете вашия човек на някакво събитие, на което ще има много други хора, но обаянието му ще спечели именно вас.

Рак

Излизате от своето състояние на лека унилост и инертност, за да заблестите с чара и харизмата си. Вашето обаяние в следващите няколко седмици, започвайки още от края на ноември, ще е изключително силно. Заради него, а и не само, вашият партньор най-накрая може да ви изненада с предложение за брак. Тези от вас, които вече са обвързани, също ще се зарадват на засиленото внимание от половинката.

 


image0 (9K)