Зодиите, късметлии в любовта през октомври

Лятото отстъпи място на есента, а с това дойде време и за промяна в живота на някои знаци в зодиака. Докато септември подлага на изпитание много хора, следващият месец ще бъде благоприятен откъм положителни емоции.

До края на септември повечето знаци ще имат нужда от лично пространство и време, в което да изяснят някои неразбирателства. Астролозите съветват да оставите настрана работните ангажименти и да отделите от свободното си време за близките, които сте пренебрегвали, пише Tialoto.bg.

Октомври се очертава хубав за три зодии, които ще срещнат или преоткрият любовта. Вижте кои са те:

Овен

Големи промени очакват хората, родени с този знак. Онези, които са без половинка, най-сетне ще срещнат подходящ човек, с когото да се обвържат. Новата връзка ще промени живота им. Тези, които вече имат половинка, ще затвърдят чувствата си и ще реализират общите планове. Въпреки романтиката, на която ще се радват Овните, те трябва да бъдат внимателни и да не взимат прибързани решения докато витаят във въздуха.

Дева

Девите ще имат важни задачи за решаване в началото на октомври. Тъй като не е изключено да си загубят ума по някого от противоположния пол, трябва да действат предпазливо. Те са доверчиви и това може да им изиграе лоша шега. Дори и да срещнат своята нова половинка, те не бива да мечтаят прекалено много, за да не се разочароват. Някои имат шанс да срещнат партньор за сериозна връзка.

Водолей

Романтиката ще изведе Водолеите извън реалността през октомври. Представителите на тази зодия могат да срещнат сродната си душа. Запленени от обекта на своите желания, те може да извършат много необмислени действия. Очакват ги флиртове и бурни страсти, но не бива да се заблуждават, че това ще доведе до връзка.


image0 (9K)