Зодиите, които ще срещнат любовта през април

Близнаци

Някои от Близнаците ще имат възможност да си върнат вярата в любовта през този цветен пролетен месец. Ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пред някого, без да се замисляте особено за реакцията. Не се притеснявайте, звездите са благосклонни към вас и ще ви помогнат не само да изразите красиво емоциите си, но и да спечелите сърцето на човека, който ги е предизвикал.

Риби

Интересен факт е, че човек от миналото ви ще се завърне с гръм и трясък, така че оставете носталгията по отминаващото лято настрани. С него може би сте били само познати, може би колеги, може би са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие. Общо взето всичко ви се случва доста изненадващо и непланирано, но вие така или иначе обичате да се пускате по течението, така че добре дошло.

Лъв

Лъвовете може и да преживяват раздяла в момента или да са толкова самотни, че по нищо да не си личи, че ги чака нова връзка през януари. Обаче Съдбата си знае работата и ще ги срещне с нов човек, който ще събуди интереса им за минути. Ще открият много общи неща, ще имат дълги разговори, вълнуващи вечери и романтика, за която не са и предполагали, че съществува. Лъвовете ще се влюбят много силно и за щастие любовта им ще бъде споделена и много щастлива.

Козирог

Козирозите е време да пуснат старите емоции, старите любови и да оставят всичко това в миналото. Бъдещето им е подготвило много по-вълнуващи емоции и хора, които наистина ще ги оценят. През април ще преоткрият свой близък приятел, в който ще се влюбят силно. В началото другият човек няма да откликне на чувствата им, защото ситуацията ще е малко особена. Но малко, по малко ще започнат да прехвърчат искри и ще пламне страстен пожар, който ще прерасне в една много луда връзка, която Козирозите отдавна чакат.

 


image0 (9K)