Зодиите, които се опитват да променят половинките си

Журналистката и експерт по астрология Тамара Санон посочи зодиакалните знаци, които повече от други се опитват да променят партньорите си, но само развалят връзката, съобщава Your Tango.

Според нея, въпреки че мотивирането на любимия човек е добра идея, в астрологията има няколко признака, които отиват твърде далеч и практически лишават близките от свобода на избор.

И така, упоритите Овни правят всичко възможно, за да гарантират, че връзката съществува на почти всяка цена, дори когато тя е приключила. Представителите на този знак ще се опитат да поправят нещо до последно, тъй като са уверени в своите способности. Но те не разбират, че е невъзможно да се промени този, който не го иска.

Тамара Санон съветва да се борите за любимия човек, но само ако той също е готов да се бори за вас. Отношенията трябва да бъдат взаимни. В противен случай Овенът ще стане по-капризен и избухлив. В този момент той определено трябва да си тръгне и да започне връзка с някой, който ще отговори на очакванията му.

Девите са перфекционисти. Затова те очакват само най-доброто от всеки аспект от живота си, особено от партньора. Доколкото този зодиакален знак обича да преценява, той критикува много остро, без да осъзнава, че не трябва да се отнасяш така към любимия човек. Той не е задача или проект.

Когато Девата е в сериозна връзка, те са изцяло отдадени на тях. Следователно, ако малките неприятности се развият в по-големи и стане ясно, че е време да си тръгнат, представителите на този знак започват да се стремят да променят партньора си колкото е възможно повече. В този случай астрологът смята, че Девите трябва да помнят – хората не са перфектни и не е нужно да бъдат такива.

Астрологът разказа кои зодиакални знаци са най-неуверени в себе си:

Когато става дума за любов, Везните започват да се стремят към съвършенство. В партньора виждат всичко само добро и не искат да вярват, че има нещо лошо в душата им. Затова за Везните е по-лесно да се променят, отколкото да напуснат. Това важи особено за жените от Везни. Правят всичко възможно, така че любимият им да знае своята гледна точка (с надеждата, че всичко ще се промени).

Представителите на тази зодия искат да намерят начин да поддържат хармония във връзката. Везните знаят: ако отново станат самотни, ще трябва да се адаптират към живота. Но жената Везни не иска това. Много по-лесно е да остане във връзка, която я прави нещастна, отколкото да бъде сама.

Козирозите никога не са доволни. Постоянно им липсва нещо. Ето защо, дори ако партньорът им наистина се промени, за да им угоди, представителите на тази зодия пак няма да са щастливи.

Според Тамара Санон това се дължи на факта, че самите те се чувстват неудовлетворени.

Козирозите манипулират любимия човек, обвиняват го за нещо, измислят всякакви проблеми, обвиняват го и след това също се опитват да се променят. Те искат да скрият факта, че самите те трябва да го променят. Астроложката смята, че за да спрат да се държат по този начин, Козирозите трябва да започнат да работят върху себе си и да намерят удовлетворение в живота.


image0 (9K)