Зодиите, които неволно подтикват партньора си към изневяра

Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не е изневерявал или да не е бил жертва на изневяра. В днешното забързано ежедневие със стабилна връзка могат да се похвалят малцина, а да кривнеш встрани си явно е нещо напълно нормално.

Има хиляди причини, които могат да подтикнат един от партньорите към предателство. Според астролозите, има хора, които по-често стават жертва на изневяра. И всичко това – заради основните характеристики на поведението и природата им, които са заложени със самото им раждане. Без дори да подозират, те тласкат своите партньори към изневяра. Ще ви разкажем малко повече за тях!

Овен

В семейството на Овена цари тотален контрол. Спокойствието и комфорта, който толкова липсват на партньорите им, ги кара да кривнат от правия път. Овните се отличават с непостоянство в отношенията и също са склонни към изневяра, за да отмъстят за предателството на любимия.

Рак

Раците са спокойни и уравновесени, а животът с тях върви по строго определен сценарий. Половинките им често страдат от недостиг на емоции и експерименти в любовта. Това ги кара да започнат да изневеряват. Между другото, те са способни да предотвратят подобен развой на събитията, но за целта трябва да се опитат да бъдат по-интересни за партньора си, да погъделичкат нервите му и да предизвикат някакви емоции.

Лъв

Заради прекомерната си самовлюбеност Лъвовете често стават жертва на изневеря. Те са толкова заети със себе си, че нямат достатъчно време за половинката си. Вярват, че целият свят трябва да се върти около тях. Това, от своя страна, кара партньорите им да погледнат встрани в търсене на разнообразие и внимание.

Дева

Девите са романтични и обичат повече с очите и ушите си. А техните партньори често искат повече страст. Да лежите и да гледате звездите е прекрасно, но не е достатъчно. Точно поради тази причина Девите често стават жертва на изневяра. В допълнение към това, представителите на тази зодия се отличават с прекалено романтична сълзливост, която също започва да дразни и отблъсква.

Стрелец

Стрелците са разумни и спокойни. Те не са егоцентрични, но никога нямат време за половинката си. А понякога просто нямат желание за това. Всъщност, те сами са си виновни за изневярата. Доста често разбират към какво води поведението им, но не искат да променят нищо в себе си!

Водолей

Водолеите обръщат малко внимание на партньорите си, като по този начин ги обиждат. А обидата и недоволството предизвикват желанието им да започнат да изневеряват. Водолеят трябва да отделя повече време на любимия си, а не да посвещава само на разрешаването на своите проблеми.


image0 (9K)