Зодиите, които издигат флиртуването до майсторско ниво

Флиртуването е неизбежна част в общуването между половете. Поне половината от излизащите на бар хора са навън с идеята не само да се забавляват, но и да се запознават с нови хора, с които да пофлиртуват (и не само).

Ако вярваме в астрологията, ще установим, че има зодии, които са истински майстори във флирта. На тях им се отдава да се харесат, да създадат някаква харизма около себе си и да се доближат до другия пол.

Вижте кои са те:

Близнаци

Близнаците никога не са “сами”. В тях винаги се борят две личности, експресивни са и знаят много добре как да показват чувствата си. Ето защо им е изключително лесно и да флиртуват, и да омайват всички около себе си.

Дева

Девите може да се правят на мили и невинни, но всъщност тихите води са най-дълбоки. Те привличат именно със своето привидно спокойствие и нежност, и с истински финес оплитат в мрежите си.

Лъв

Лъвовете са истински пожар. Те са много обиграни, винаги знаят какво да кажат и не се колебаят, когато набележат целта си и знаят какво искат. Трудно е да устоите на чара на Лъв, който е излязъл на лов.


image0 (9K)