Зодиакът. Колко дълго трае любовта

Всеки от нас се отличава с определени черти на характера, които оказват значително влияние върху живота и отношенията ни с другите.

Астролозите разкриха колко трае любовта на отделните знаци в зодиака.

Овен

Овенът ще ви обича, докато във вас има огън и енергия. Той губи интерес, когато станете прекалено скучни и се отдадете на битовизъм.

Телец

Телецът не би рискувал стабилността заради любовния си интерес. Но той наистина знае как да обича. Чувствата му ще изчезнат, ако осуетете неговите амбиции и не му позволите да преследва целите си.

Близнаци

Близнаците са типични социални пеперуди. Всички те са екстроверти, които всеки ден трябва да говорят и общуват с хората. В момента, в който личните отношения ги ограничат в това, любовта на Близнаците ще отслабне.

Рак

Ракът е непредсказуемо същество, но тази непредсказуемост се свежда само до желанието му за безопасност. Ако той е напълно защитен във връзката си, едва ли ще се откаже доброволно от нея и никога няма да си тръгне.

Лъв

Лъвът е лоялен, щедър и мил човек. След като спрете да го хвалите до небето, любовта му ще се изпари.

Дева

Девата е интелектуален и рационален човек. Този знак ще ви обича до момента, в който обстоятелствата се променят точно от гледна точка на рационализма и практичността.

Везни

Везните са най-дипломатичните от всички знаци. Те не толерират агресия и насилие. След като забележат тези качества в партньора си, любовта им умира.

Скорпион

В момента, в който предадете Скорпиона, ще изпитате чудовищния гняв и изтънченото му отмъщение.

Стрелец

Стрелецът има постоянно позитивна представа за живота и отношенията си с другите. Но след като осъзнае безполезността на усилията си, любовта му ще свърши.

Козирог

В очите на Козирога идеалната връзка е допълващо сътрудничество. Когато партньорът му започне да пропилява потенциала си, любовта на Козирога свършва.

Водолей

Водолеите най-често са привлечени от ерудирани партньори, които ги слушат. Продължавайте да се държите така и Водолеят ще е ваш за дълго време.

Риби

Когато видят, че не проявявате състрадание към другите и дори сте жестоки, Рибите незабавно ще се отдалечат от вас.

iwoman.bg

 


image0 (9K)