Зодиакът. Кого трябва да държим на „една ръка“ разстояние

Колкото прекрасни и търпеливи да бъдем, просто има хора от други зодиакални знаци, с които не можем да се разберем и е по-добре да подминаваме.

Вижте кои са те:

Овен – Телец

Когато имате двама упорити човека, това е идеалната рецепта за бедствие. Тъй като Овенът е достатъчно труден, Телецът просто разкрива всичките им лоши качества, превръщайки Овена в ходеща топка на токсичност. Телец – Стрелец

Когато Телецът и Стрелецът се срещнат, необходимостта на Стрелеца да създаде неприятности по обичайния им безразсъден начин се хваща за Телеца и ги примамва. Стрелецът е толкова токсичен за Телеца, че в рамките на един уикенд той може буквално да премине от щастие към тъга под влиянието на Стрелец.

Близнаци – Водолей

Ако вземете двата най-отворени и безгрижни знака на Зодиака, какво получавате? Гореща бъркотия. Защо? Защото твърде многото свободно движение никога не води до никъде. Преди Близнаците и Водолеите да го разберат, те просто се движат в кръг, без да напредват или да еволюират по някакъв начин.

Рак – Близнаци

Близнаците не са лоши, всъщност са много забавни, но са склонни да бъдат плитки и непредсказуеми. Така че за Рака, който е известен с чувствителността си, връзката с тях определено е токсична.

Лъв – Козирог

Разбира се, те са нещастни по различни начини, но мизерията е мизерия и макар да обича компания, арогантност и песимизъм, двете основни слабости, съответно на Лъв и Козирог, изобщо не се смесват добре.

Дева – Риби

Проблемът тук е, че Рибите са чувствителни, докато Девата е критична. И двете зодии са доста пасивни, когато става въпрос за справяне с емоциите. Поради това чувствата помежду им ще се натрупват и натрупват, докато не се стигне до масивна експлозия на токсични пламъци във всички посоки.

Везни – Везни

Много хубаво понякога е на лошо. И точно това получавате, когато имате две Везни. Очарователни, плитки, осъдителни, с любов към по-фините неща в живота, когато се съберат, имате бъркотия от самото начало.

Скорпион – Овен

Когато Овенът се вмъкне в живота на Скорпиона, всичко се преобръща. Скорпионът е твърде крехък, за да се справи с конфронтационните и напористи начини на Овена. Поради това Скорпионът се озовава в ъгъла и знаете ли какво се случва, когато натикате Скорпиона в ъгъла? Целият ад избухва.

Стрелец – Рак

Тъй като тези два знака са толкова противоположни в начина, по който живеят и се справят с хората, сладката, но защитна природа на Рака веднага се отхвърля от Стрелеца по такъв начин, че присъствието на Рака увеличава обема на всички лоши черти на Стрелеца, което ги прави изключително саморазрушителни.

Козирог – Скорпион

Макар че това може да изглежда като начало на велика любовна история, за Козирога подкрепянето на някого просто не е в неговото ДНК, така че когато се сблъскат с нещо, което не е естествено за тях, те се изтеглят навътре, затваряйки се за света навън. Определено не е най-здравословният начин на живот.

Водолей – Лъв

Въпреки че не всеки знак може да е в състояния да толерира поведението на Водолея, Лъвът има толкова нисък толеранс към него, че е направо жесток. Също така е лесно да се каже, че дълбоко в себе си Лъвът ревнува, че не може да бъде толкова свободен и отворен.

Риби – Дева

Докато Рибите имат за цел да утешават онези, от които се интересуват, дори когато става въпрос за непознати, Девата цели да бъде критична и да запази симпатията и съпричастността си към другите за себе си. Това, естествено, е проблем за Рибите, тъй като те не могат да не разчетат поведението на Девата като безсърдечно, което прави Девата още по-критична към Рибите и в крайна сметка получавате порочен кръг.

 


image0 (9K)