Зодиакът. Как се променят мъжете след брака

Астрологията дава отговор на въпроса как се променят мъжете след брака, според зодията им. Ето какво може да очаквате от представителите на всеки знак.

Овен

Мъжете Овен рядко променят поведението си след брака. Те остават верни на свободата си, така че могат да си тръгнат, когато сметнат за добре.

Телец

Животът с Телец може да изглежда скучен и еднообразен. Ако жената търси семейно спокойствие и комфорт, тогава животът с мъж Телец след брака ще бъде идеален за нея.

Близнаци

След брака на мъжете Близнаците няма да загубят своя дух на авантюризъм. Животът с брачен партньор от този знак ще бъде изпълнен с изненади.

Рак

След като изрекат заветното „Да“ мъжете Рак все още са далеч от реалността. Те не са приспособени към независим живот. В повечето случаи съпругата им ще трябва да се грижи за тях като за свое дете.

Лъв

След брака представителите на огнения знак не престават да защитават своя избраник, но често изискват пълно подчинение. Бъдете готова да запазите позицията на слаба жена.

Дева

Девите изискват от съпругите си спокоен и премерен живот, отсъствие на конфликти, способност да пестят пари и да не планират забавления. Преди да свържете живота си с мъж Дева, помислете дали можете да живеете монотонно.

Везни

След брака все още може да се разчита на мъжа Везни. Животът с него ще бъде изпълнен с хармония и комфорт. Но непредвидените обстоятелства могат да нарушат спокойствието ви.

Скорпион

Скорпионите не са сред най-лоялните съпрузи. Изневярата може да стане част от живота на двойката.

Стрелец

В брака със Стрелец често се случва един и същ сценарий – съпрузите бързо се отдалечават един от друг, преследвайки своите цели.

Козирог

След сватбата Козирозите могат да изпитат плашещо безразличие. Те сякаш се крият някъде в ъгъла, самотни и замислени, изграждайки около себе си непробиваем ореол от недостъпност.

Водолей

След сватбената церемония Водолеят може да се превърне в напълно непознат човек за съпругата си, показвайки неприличните черти на характера си.

Риби

Някои Риби знаят как да превърнат сивото ежедневие в романтична приказка, докато други просто се държат напълно безразлично с партньора си.

 


image0 (9K)