Зодиакът. Ето тези биха оцелели на самотен остров

Замисляли ли сте се дали можете да оцелеете на самотен остров или няма как да издържите подобно нещо? Ако се интересувате от отговора на този въпрос, прочетете кои зодии имат най-голям шанс да оцелеят на самотен остров.

Дева

Девите са в добри отношения с природата около тях. Те знаят практическа информация, като например колко дни хората могат да оцелеят без вода и кои плодове са безопасни за ядене. Девите се управляват от Меркурий и те превръщат своите страхове и надежди в планове за постигане на целите си. Девите са много организирани и лесно могат да си създадат приоритети по време на престоя си на безлюдния остров.

Скорпион

Скорпионите са заинтригувани от тъмните периоди на трансформация в живота. Затова те виждат живота на пустинен остров като предизвикателство, за което са узрели. Скорпионите имат вроден защитен механизъм, както в ежедневието (в областта на емоциите), така и в природата, когато е необходимо да се избегне бедствие. Скорпионът няма да се откаже от намерението да лови риба за вечеря, дори и това да продължи с часове.

Стрелец

Най-големият плюс на Стрелеца е неговият вечен оптимизъм. В самотните нощи на безлюден остров това е много желано качество. Стрелецът няма да седи на плажа и да чака спасение, а ще се въоръжи и смело ще пристъпи в джунглата в търсене на храна. Силната воля е това, което води Стрелеца през трънливия път, а те са и страхотни мотиватори за другите хора.

flagman.bg

 


image0 (9K)