Зов за помощ. Да помогнем на малката Ани, да не загуби светлината в живота си

Да помогнем на малката Ани, която води най-тежката битка в своя невръстен живот – със смъртта на своите очички! Застрашена да изгуби напълно светлината, малката Ани прекарва голяма част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински манипулации, купища изследвания, убождания, неимоверен шок и стрес, ежедневни болки и много, много страх и страдания! Ани безрезервно вярва, че ще се радва на своето детство, на весели детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!

Малкото детенце е изправено пред реалната опасност да изгуби своето зрение, което към момента е едва 10 процента! Тя страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е Атрофията на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!

Призоваваме всички добри хора, които желаят да бъдат ангели за Ани: Нека заедно подарим Светлината на малката Звездичка и запазим Слънцето за нея!

Благодарение на Вашата подкрепа и безрезервна обич и вяра, както и с денонощните грижи и усилия на своето семейство, малката Звездичка успешно проведе няколко поредни курса на лечение в Русия!

Благодарим Ви, мили хора с добри сърца!

Кампанията за набиране на средства за лечението на Ани остава валидна!

Поради спецификата на случая и сложното му протичане е наложително лечението да продължи.

Следващият курс на лечение в руската клиника МНТК „Микрохирургия глаза“ се очаква да бъде насрочен за края на зимата! Необходимата сума е в размер на 5 000 евро, а срокът твърде кратък!

Без Вашата помощ няма как да се справим!

Благодарим Ви за всичко!

Молим Ви, не оставяйте Ани и нейното семейство сами в битката…

Можете да подкрепяте кампанията по спасяване очичките на Ани чрез дарения на посочените банкови сметки:
Дарителска сметка:
Банка ДСК ЕАД
IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 – в лева
IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01 – в евро
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ани Георгиева Михайлова
Или на:
PayPal account:
[email protected]

Вярваме, че заедно ще продължим!
Вярваме, че ще бъдете неотлъчно до нея в тази нелека битка – заедно ще страдаме и плачем, заедно обаче и ще ликуваме на финала!
Молим ви, подкрепяйте Ани в своите помисли, споменавайте я в молитвите си, изпращайте и цялата си вяра, положителна енергия и много, много любов!
Само с подкрепата на Доброто, Ани ще излезе победител в тази неравна борба!


image0 (9K)