Знаци, че една жена ще ви обича до края на живота си

Тя е била до вас дълго в различни условия

Колкото по-дълго време една двойка съхрани връзката си, толкова по-голяма е вероятността партньорите да се нагледат на добро и на лошо. Ако една жена устои на напрежението, което времето й поднася, вероятността тя да остане вярна до гроб е много голяма.

Вие сте част от социалния й кръг

Ако родителите на една жена харесват избраника й, ако приятелките й се смеят на шегите му, ако компанията пита за него всеки път, когато не присъства на събиране, това означава много за една жена.Много хора може и да не си признават, но когато са в средата между партньора и близките си, това е проблем. Проблем, който кара да избираш с кого да прекараш празниците и свободното си време.

[ad id=“225664″]

Тя си представя общото ви бъдеще

Много жени го правят, но онази, която има намерения за цял живот, не избързва и не прави безпочвени сметки. Тя показва верността, лоялността и любовта си с постъпките си. Мисли в перспектива и не крие общите планове, които прави.Ще разберете дали тя ще ви обича завинаги, ако виждате пламък в очите й всеки път, когато избира нови пердета, мисли за просторна спалня или за това какъв цвят тапети ще ви допадат.

Няма страх от изричане на истината

Женското сърце е много дълбок океан от тайни. Никоя жена няма да разкрие напълно света си, ако не е сигурна в чувствата си и в тези на партньора си. Винаги личи, кога намеренията са сериозни, както и чувствата. Ако една жена разказва с лекота за грешките, живота, детството, емоциите си, нещата, които я карат да се чувства зле и слабостите, които има, значи тя е готова да бъде с човека до себе си докрай.

[ad id=“236993″]

Любовта й е безусловна

Само човек с истински намерения и чувства обича без да съди. Обича без да иска да промени другия, харесва всичко в него, готов е да го подкрепи на всяка цена, дори когато не е напълно съгласен.

Тя не се страхува да изкаже на глас чувствата и мислите си

Когато не сте сигурни в чувствата на партньора си или в своите собствени, винаги обмисляте какво ще кажете, как то ще изглежда в очите на другия и какво ще си помисли той след това. Но една жена, която обича истински и вижда живота си с половинката си в бъдеще, не се страхува да изказва на глас какво чувства, какво иска, какво мисли.

Препечатано от: az-jenata.bg

 


image0 (9K)