Знаменитостите, които се заразиха с коронавирус

През изминалите няколко седмици светът боледува от новия коронавирус, който вече ни постави под карантина в домовете ни. Това е проблем, с който се сблъсква целият свят и изглежда никой не е имунизиран.

Дори и известните личности, сред които най-вече актьори, както и принцът на Монако – Албер II, а и един от собствениците на Нова ТВ – Кирил Домусчиев, никак не са пощадени от COVID-19 и всички те са с положителни тестове за коронавирус.

Принц Албер II

Принцът на Монако се тества за коронавирус на 16 март, а на 18 се потвърди, че тестът е положителен. Според официално изявление от двореца в Монако, състоянието на принца е добро и за него се грижат най-добрите специалисти от болницата на кралството.

Даниел Дей Ким

Преди часове звездата от „Хавай 5-0“ сподели клипче в своя Инстаграм профил, в което казва, че тестът му за COVID-19 е бил положителен и се е самоизолирал в дома си в Хавай.

Идрис Елба

„Тази сутрин имах положителен тест за COVID-19“, написа актьорът в Twitter на 16 март. Той също успокои почитателите си, че се чувства добре и се е изолирал в дома си.

Кристофър Хивю

Звездата от фентъзи сагата „Игра на тронове“ Кристофър Хивю обяви в Инстаграм, че е заразен с коронавируса на 17 март.

Хивю се е самоизолирал в дома си заедно със семейството си и също е в добро състояние, като има само леки симптоми.

https://www.instagram.com/p/B9zvkEHBRjf/?utm_source=ig_embed

Индира Варма

Само ден след по-късно – на 19 март, стана ясно, че и колежката на Хивю от „Игра на тронове“ – актрисата Индира Варма, също е дала положителен тест за коронавирус. Заради което трябва да спре репетициите за постановката „Чайка“ по Антон Чехов, в която участва с друза звезда от сагата – Емилия Кларк.

https://www.instagram.com/p/B93YWpNpELG/?utm_source=ig_embed

Том Ханкс и Рита Уилсън

Актьорът и съпругата му обявиха, че тестовете им за COVID-19 са положителни на 11 март. Те бяха настанени за лекарско наблюдение в болница в Австралия, където Том Ханкс се снимаше в биографичен филм за Елвис Пресли на режисьора Баз Лурман. Снимките бяха прекратени. Преди няколко дни Том Ханкс и Рита Уилсън бяха изписани от болницата и настанени отново в къщата, която бяха наели в Австралия, където ще прекарат периода на карантината.

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B/?utm_source=ig_embed

Олга Куриленко

Едно от най-красивите момичета на Бонд – Олга Куриленко, също съобщи чрез профила си в Инстаграм, че е била заразена с коронавирус. Това стана на 15 март и актрисата, както всички свои колеги до този момент, призова хората да приемат сериозно заплахата от тази болест. В своя пост Олга споделя, че е в дома си в Лондон, не взима никакви лекарства, само пие витамини и докторите са ѝ препоръчали да взима парацетамол при висока температура.

https://www.instagram.com/p/B94THD4Je_a/?utm_source=ig_embed

Списъкът с известните личности, заболели от COVID-19 не свършва дотук. В него са още: Даниеле Ругани – футболист на Ювентус, Джанет Бродерик – сестрата на Матю Бродерик, Софи Трюдо – съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо, Франсис Суарес – кмет на Маями, Мария Бегоня Гомес – съпруга на министър-председателя на Испания – Педро Санчес, Надин Дорис – заместник-министър на здравеопазването на Великобритания, баскетболистът Кевин Дюрант, Микел Артета – бивш футболист и настоящ треньор на Арсенал.

Супермоделът Хайди Клум и съпругът й Том Каулиц също се подложиха на тест за новия коронавирус. После бе потвърдено, че тестът на Каулиц е отрицателен, но манекенката не оповести своя резултат и не е ясно дали тя е болна от COVID-19.

Собственикът на Нова ТВ – Кирил Домусчиев, в момента се лекува в болница в столицата от коронавирус, след като стана ясно, че се е заразил с болестта след пътуване в чужбина. В директно включване по телефона от болничното заведение Домусчиев разказа, че се е наложило няколко пъти да се подлага на тест за COVID-19, като първият тестът е бил отрицателен. Неговата съпруга, която също има симптоми на заболяването обаче се е подложила също на няколко теста и резултатът от всички тях бил отрицателен за коронавирус.

life.dir.bg


image0 (9K)