Знаете ли, за диетата „Лесенка“?

Ще загубя ли три килограма, може би дори осем килограма за пет дни? Диетата „Лесенка“ обещава такива зашеметяващи резултати. Благодарение на тази система за хранене, можете не само да кажете сбогом на излишните килограми, но и да запазите резултата за дълго време.

Името на диетата говори сама за себе си – „Лесенка“ (в превод от руски – стълба) е разделена на 5 етапа, всеки, от които има своя собствена функция.

Първият ден е етапът на почистване

Вашето тяло ще бъде почистено от токсини и ще се подготви за следващите фази на храненето. През този ден трябва да се ограничите до един килограм узрели ябълки, един литър пречистена вода и активен въглен, като се приема една таблетка на всеки 1,5-2 часа.

Вторият ден е етапът на възстановяване

Време е да помислите за чревната микрофлора. Вашето меню: 600 грама нискомаслено извара, 2 кофички кисело мляко, един литър чиста вода. За да се справите с апетита ще ви трябва ванилия, която може да се добави към извара.

Третият ден е за енергиен заряд

Сега трябва да попълните енергийните резерви, които тялото ви е загубило през първите дни от диетата. За да се постигне целта, е необходимо през целия ден да се яде храна, която съдържа много глюкоза. Менюто на третия етап: 2 литра компот от сушени плодове, 300 грама стафиди, не повече от две супени лъжици мед.

Четвъртият ден е етапът на строителството

Задачата е да поддържате тялото си на нивото на загуба на тегло. До този момент, като правило, тялото вече изпитва стрес и изисква протеинова храна. Диета за деня: 500 грама варено осолено пилешко или пуешко филе, пресни салати, един литър вода.

Петият ден е етап на изгаряне на мазнините

Менюто на последния етап от диетата включва храни, които съдържат фибри – плодове, зеленчуци, овесена каша.


image0 (9K)