Змейов гроб и черен боб срещу болест и проклятие

Попаднах на едно кошмарно и ужасяващо предаване по НТВ, в което 96-годишна жена лее куршум, гледа на боб, обръща кръв и стъпка (каквото и да означава това), води болни на змейски гроб, за да си оставят там дрехите, ЛЕКУВА с пръст от мюсюлмански гроб и т.н. Пълна програма и богат  каталог от услуги!

Нямам думи какво видях. Това, което тази жена прави, не е ли свръхопасно за хората, които се подлагат на „лечението“ й? Как така можеш да бъдеш излекуван с пръст от гроб, с гледане на боб, който е от 130 години, с безопасни игли, на които е четена молитва, и пр.?

[ad id=“225664″]

Алена отговаря:

Изгледах предаването, загубих ценно време и за кой ли път си казах, че България е земя на чудесата… на примитивните, примамка за първични хора. „Чудеса“, които уж творят добро, но крайният резултат е зло. Безкрайна е  наивната доверчивост на голяма част от нашенците, дали от глупост, от неспособност да разсъждават, от желание някой друг да им оправи проблемите, не знам.

Младежът, и той горкият, дали заради безразличие и неверие или заради ролята на опитно зайче пред камера бе подложен на терапия, за да му бъде „обърната кръвта“, тръгнала противно на правилата на човешкия организъм в друга посока, и да му бъдат натискани точките на гърба – кундалините, както и трета чакра на ямката на шията и до щитовидната жлеза заради възможни бъдещи проблеми с ендокринната система.

[ad id=“263680″]

Никой няма право да натиска и масажира тези точки, защото при различие  между енергията на „лечителя“ и пациента могат да се проявят несъществуващи и незаложени болести. Колко ли хора в годините назад са били споходени от незаложени им болести? Това само кармата знае.

Бабата не приличаше на човек с образование, да не говорим за медицинско, но за тази подробност никой нищо не каза. „Дава й се“ на жената да цери, какво тук значи някакво си образование, след като от незримото е получила тескере за можене… Лее жената олово, не получава фигурката съгласно правилата на ритуала, дава я на момчето и не само това, ами той отпива от оловната вода – в 21-и век, интелигентен човек не мисли за последиците… Много пъти съм ви разказвала за правилата при леенето на олово и за последиците от неправилно приключване на ритуала, няма да го повтарям сега.

На въпроса прави ли магии и чисти ли ги, отговорът на бабата е изненадващ – „нито правя, нито развалям магии, правя само защита“. Не чух правилния въпрос: ако има магия, как ще бъде направена защита. Твърдението е в пълно противоречие на законите на кармата и незримия свят, защото няма как да се прави защита при наличие на магия, която не е изчистена и неутрализирана.

Знаете защо – ако магията съществува и се направи действаща защита, магията остава в тялото и го разяжда, съсипва и душата, защото на енергията на магията е осигурена хранителна среда. Все едно да кажеш, че си защитила клетката на заека и никой не може да припари до него, обаче без да искаш, си забравила, че в клетката има и вълк.

[ad id=“236993″]

Ако върху действаща магия бъде направена защита, магията не може да бъде обезсилена.

Трябва първо да се разруши защитата и тогава да се неутрализира магията. Не знам защо на хората тези прости и логични стъпки им се струват сложни и се доверяват, без да питат на вредящото им „чудодейство“. Гледах внимателно какво прави бабата. Знам, че правената от нея защита не е по правилата и не вреди, но и не помага.

Няма да тълкувам начина за определяне наличието на магия чрез 130-годишен черен боб, където се редят по четири зърна и ако останат нечетни, значи има магия. Защо й е на възрастната жена да определя дали има или няма магия, след като нито чисти, нито прави, а само защитава?

Отговорете си сами.

Любопитството ми привлече 130-годишният боб. Е, как никой не се е заинтересувал, че да го изкупят от бабата, да го изследват и да разберат с какво са се хранели дедите ни и колко се различават днешните бобове от тогавашните.

Последните два начина „да помага“ на хората ме изумиха.

Бива невежество, бива, ама то си е бездънна пропаст. И не свършват наивниците!

Води бабата хора на Змейов гроб, на който се оставят дрехи, за да чисти проклятие. Гробът бил змейов, защото там е убит и погребан змей. Не знам дали е Змей Горянин или просто един редови змей, ама как не се намериха в тази наша държава археолози и зоолози да разкопаят гроба и извадят скелета на змея, та да го сложат в музея да се радваме, че и такива живини е имало по нашите земи, а не само в народните приказки да четем за змейовете и ламите.

[ad id=“236999″]

Очевидно търсещите помощ не се притесняват от тази измама и правят ритуала. Е, на такива хора Бог не помага!

Последното помагало на бабата е далеч извън пределите на здравия разум – пръст от мюсюлмански гроб се взима, слага се в чаша с вода и се пие от нея, а след това сакати и кьорави се оправят, както и от змейовия гроб, инвалид след шест часа проходил. Интересно взимането на такава пръст не е ли оскверняване на гроба? Едно нещо ще кажа – с пръст от гроб не се случват добри чудеса, освен ако сред тях не са болестите и необратимият край на житейския път. Да не забравяме, че всяка година трийсет хиляди мъже и жени в България се разболяват от рак. Седемнадесет хиляди умират, но няма кой да ни даде статистиката колко от тях са се разболели след ходения по врачки за измолване на чудеса в битието.
Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)