Зловещо! Осъждан за убийство е пуснат предсрочно, отново уби и то по изключително жесток начин

Извършителят на убийството в Плевен през ноември се оказа вече осъждан за  отнемането на човешки живот и пуснат предсрочно.

Извършителят на тежкото престъпление е заловен преди няколко дни. Сега от прокуратурата разкриват подробности за убийство, което е извършено по изключително жесток начин. Тялото на жената, която е била самотно живееща, е открито на 6 декември в къща във вилната зона на Плевен. То е било със следи от изгаряния.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия и действия по разследването – на 10 януари тази година, е установен извършителят на деянието – 49 годишен мъж.

В съобщението на прокуратурата се казва: „Установено е, че пострадалата жена и извършителят на убийството са се познавали. В края на месец ноември миналата година двамата употребили значително количество алкохол във вилата на пострадалата. Между тях възникнал скандал и двамата си разменили удари. В резултат на нанесен удар от 49-годишния мъж, пострадалата паднала на земята и изпаднала в безсъзнание. 49-годишният мъж я преместил в избено помещение на вилата и я запалил. В резултат на запалването и безпомощното състояние, в което пострадалата се намирала – вследствие употребения алкохол, същата починала от изгарянията„.

kanal3.bg


image0 (9K)