Зетят на Глория гръмна шампанско пред родилното

Зетят на Глория – Дани Милушев гръмна шампанско Moet Chandon пред родилното, щом разбра, че е станал баща. Самото видео бе споделено в мрежата от примата на фолка, която за първи път в живота си стана баба.

Заедно с Дани и Глория беше и майката на певицата – Стефка Иванова, която не скри щастието си, че любимата и внучка вече е майка.

„Най – любимата ми на света от Най любимата жена на света“ – написа гордият татко Дани Милушев в мрежата и качи снимка на Симона Загорова и дъщеричката им.

Стотици пожелания от известни личности, пък заваляха под публикацията на Глория, която първа съобщи радостната вест.

„Да ви е жива и здава! Ех,каква хубава новина. Помня Симона почти бебе. Вече е майка… Голямо щастие на всички желая!“ – написа Азис.

„Честита радост! Здрави и благословени да сте цялото семейство!“, пожела Ивана.

„Добре дошла на бял свят на още една Галина! Честита радост, Глория“ – гласи поздравът на Галена.

„Честито на цялото семейство! Надявам се и двете да са добре.“ – пише Джена

„Честита радооооост!!! Живи, здрави и много щастливи да стеее!!!“ – е коментарът на Нелина, а Есил Дюран написа „Каква радостна новина!!!Да ви е жива и здрава,да расте в мир и любов малката Галина! Да е надарена с талант и късмет!“

Своето пожелание за здраве и щастие отправи и собственик на музикална компания Пайнер – г-н Митко Димитров.

„Да е здрава и щастлива и само радост да ви дава!“ – написа той в профила на Глория.

Своите коментари с пожелания написаха още Преслава, половинката на Криско – Цвети Петрова, Маги Сидерова, Ивелина Колева, Гергана, Бони, Наталия Гуркова, Рени и много други.

Симона Загорова стана майка късно снощи. Бебето носи името Галина и е кръстено на баба си Глория, както е нейното истинско име.

Тя тежи 3100 кг, дълга е 50см. Младата майка Симона определи деня като „благословен и най-важният в живота й“.

„Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. “ – написа Симона в мрежата.

 


image0 (9K)