Здравко от „Биг Брадър“ продава бебето си за 200 бона!

Първият победител от „Биг Брадър“ Здравко Василев и жена му Христина, която спечели „ВИП Брадър 2“ през 2007 г., очакват третото си дете. Слуховете, че съпругата му отново е бременна, се понесоха по медиите, а Здравко потвърди новината пред „Галерия“.

„Ще ни е подарък за Нова година. Бебето е планирано. С Христина отдавна искахме трето дете, но чак когато си стъпихме на краката, решихме да действаме. Жена ми е на 41 години, но засега кара лека бременност и дори си работи в семейния ни ресторант в Приморско. Скоро ще разберем пола на бебето, но и двамата се надяваме на момиченце, нищо, че имаме две дъщери.

Момичетата са много по-всеотдайни, любвеобилни и грижовни. Вече ме питаха дали подготвяме бебето за някое риалити шоу и аз все отговарям, че жена ми ще роди на живо срещу 200 000 лева“, шегува се Здравко.

Той не спира да получава покани за участие в подобни предавания, но ги отказва, защото дъщерите му вече са в по-деликатна възраст и биха преживели тежко всякакъв вид негативизъм.

Голямата Яница е на 15 г. и учи в езикова гимназия в Бургас, а малката Зорница е на 11. И двете са много щастливи, че ще си имат братче или сестриче. И обещават да помагат в отглеждането. BNews.bg


image0 (9K)