Звезда от „Игра на тронове“ постъпи в рехабилитационен център

Актьорът Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационен център в САЩ, за да се лекува от стрес, изтощение и злоупотреба с алкохол, съобщиха информационните агенции.

Кит Харингтън се е възползвал от пауза в ангажиментите си, за да се погрижи за себе си. Сериалът „Игра на тронове“, в който той играе Джон Сноу, го превърна в световна звезда. Действията на героя му в последния епизод обаче бяха голям шок за феновете.

Престоят в луксозния уелнес център „Приве-Сюис“ в Кънектикът, в който Кит Харингтън е постъпил, струва повече от 120 000 долара месечно. Клиентите му се учат как да се справят със стреса и отрицателните емоции. Близък на актьора е казал пред вестник „Ню Йорк пост“, че неговите проблеми са стрес, изтощение и алкохол. Кит Харингтън е на свободен режим и може да излиза от центъра. Затова и фенове са го видели в град Медисън преди финала на осмия сезон на „Игра на тронове“ на 19-и май. Той си е купувал книги и е казал, че е във ваканция.

Роуз Лесли – съпругата на Кит Харингтън, която също участваше в „Игра на тронове“, го подкрепя. Тя го е насърчила да си почине.

Кит Харингтън е споделял, че трудно се справя със славата, която му донесе сериалът. Той я е наричал „ужасяваща“.

Мислех, че трябва да се чувствам като най-щастливия човек на света, но всъщност се чувствах много уязвим“, каза Кит Харингтън в интервю за „Варайъти“, публикувано през март. В същото интервю той призна, че е започнал терапия, за да се справи с напрежението и тя му е помогнала.


image0 (9K)