Звезда от „Лудогорец“ чака бебе от знойна израелка

Бебе ще зарадва е най-скоро време една от звездите на „Лудогорец” Мавис Чибота. Нападателят на „орлите“ ще става баща за втори път. Съпругата на футболиста Каролина е в напреднала бременност. Очаква се тя да дари Чибота с второ дете до края на годината.

Знойната красавица най-вероятно ще роди в България, тъй като държи семейството да е заедно в този момент. До Каролина неотлъчно е и най-добрата й приятелка в отбора съпругата на Сисиньо Росана. Двете са неразделни, когато мъжете им са по лагери или имат мачове.

Каролина и Чибота вече имат едно дете дъщеричка Адел. Определят я като афролатина – наполовина латина, наполовина африканка. Момиченцето е на три годинки. Знойната израелка с латинокорени привлича вниманието от пръв поглед и e сред най-харесаните половинки в „Лудогорец“. Каролина е доста надарена, като може да се похвали и с латинодупе.

Мацката и футболистът са заедно от няколко години. Семейство са от 2016-а. Сватбата им бе в Кипър. Благодарение на връзката с нея Чибота научава и иврит по време на престоя си в Израел.

Чибота е луд по своята половинка, която е с 4 години по-голяма от него. Постоянно използва социалните мрежи, за да й се обяснява в любов. „Скъпа моя съпруго, уверявам те, че винаги ще те гледам по същия влюбен начин както в деня, когато си казахме „да“. Нищо и никои няма да промени любовта, която изпитвам към вас. Твоето присъствие в живота ми е благословия“, пише той под тяхна обща снимка, пише „България Днес“.


image0 (9K)