Звездата от „Откраднат живот“ Стоян Алексиев за папараците, за любовта и семейството

Стоян Алексиев даде интервю, непосредствено след семейната си почивка в Гърция, за папарашките снимки, публикувани в жълтите медии. На тях се вижда как актьорът интимничи със студентка от НАТФИЗ.
Алексиев обясни, че той и момичето не са били заснети в момент на флирт, а поведението им е било част от репетиция за любовна сцена в късометражен филм. Събитията се разиграли пред Народния театър, където ги дебнели папараци.

[ad id=“225664″]
Звездата от „Откраднат живот“ обясни в „Събуди се“ по Нова телевизия, че в момент на вдъхновение актьорите могат да импровизират по най-разнообразни начини. Той обаче отказа да коментира какво е изпитвал по време на репетициите със студентката:

„Как се чувствам с Ивана или някой друг си е само моя работа!“

След снимките се появиха и слухове, че съпругата на Алексиев го е изгонила от общото им жилище, откъдето той даде интервюто. Актьорът отрече и тях:

„Съпругата ми Надя си живее с мен. Ние се оженихме преди 20 години. Тя е до мен, а децата ми не са се отрекли от мен, както писаха някои медии”.

Алексиев сподели, че любовта му с Надя и до днес е много силна и двамата се чувстват като млади гаджета. Скандалът, обаче го е накарал да се замисли дали има смисъл да продължава да живее в България, въпреки подкрепата на семейството, приятелите и колегите си, пише dir.bg

„Спрете да бъдете глупаци, спрете да бъдете нацисти, спрете да преследвате хората“, бе директен Алексиев към папараците.


image0 (9K)