За пореден път Лили показа класа в прекрасната градина на царския дворец във Врана

Лили Иванова идва в Стара Загора през септември!

Прекрасна Лили! Не случайно нейните почитатели я наричат „Икона и Примата на българската естрада“. С тези определения се съгласяват дори и нейните недоброжелатели.
За пореден път видяхме Лили Иванова в разговор с Антон Хекимян в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. Интервюто беше записано в уникалната градина на двореца „Врана“, а скромността на голямата певица покорява с финес. Винаги лаконична, винаги обрана в изказванията си, Лили не показа нищо ново от себе си, освен че обяви датите на своите бъдещи концерти тази година и запозна зрителите с малки подробности от издаването на новия ѝ албум.

За „короната на българската поп музика“ не мисля. Аз съм здраво стъпила на земята и за мен са важни единствено мнението и аплодисментите на публиката, започна разговора Лили.

[ad id=“225664″]

Няколко фрази, изречени със спокоен и овладян тон, какъвто е целият живот на Лили. Думи за единствения мъж в живора ѝ/цитираме певицата/ Иван Пеев, който сам е дошъл при нея и с когото все още се чуват по телефона. Спомен за родителите и град Кубрат, където се е научила на честност и достойнство.

За тези, които злословят и внасят интрига, Лили Иванова каза, че това са хора, които нямат собствен живот и се опитват да бъркат с мръсна пръчка в душите на другите.

„Стига сте спекулирали с България. Направете нещо за България, направете нещо за българския народ, така че той да може да живее спокойно и щастливо. Искам да знам какво се прави за България!”, казва голямата Лили Иванова пред Антон Хекимян на въпроса му какво мисли певицата за патриотизма.

Най-значимите събития, които ѝ предстоят са концерти в Созопол (Аполония, 01.09), Стара Загора (18.09), Хасково (20.09), Враца (28.09), Самоков (07.10), Сливен (15.10), Шумен (17.10), Добрич (19.10), София (25.10), както и 3 концерта извън страната – в Берлин (03.11), Мадрид (06.11) и Милано (06.12). Всички концерти са под мотото „За пълноценни мигове с музиката”.


image0 (9K)